Beskrivning

Handsignerat fotografi, 15x10 cm.

Jesper Christensen (född 1948) är en internationellt verksam och mångfaldigt prisbelönad dansk skådespelare. Han har överösts av Bodil- och Robert-priser och t.o.m. blivit Guldbaggebelönad.

Vi har sett Jesper Christensen i tv-serier som "Arvingarna" och filmer som "Snuten som rensade upp", "Hipp hurra!", "God afton, herr Wallenberg", "Vita lögner", "Sommaren", "Hamsun", "Den vita lejoninnan", "Barbara", "Bänken", "Arvet", "Tolken", "Maria Larssons eviga ögonblick", "Flamman och citronen", "Young Victoria", "Dom över död man", "Nymphomaniac" och "Spies och Glistrup".

Och, ja, visst var det var Jesper Christensen som spelade huvudrollen i filmen "Kungens val".

Men allt överskuggas ju av Mr. White, skurken som han spelat i inte mindre än tre James Bond-filmer: "Casino Royale", "Quantum of Solace" och "Spectre".

"Den bäste skurken i Bonds historia", har jag hört yngre filmnördar säga. "Donald Pleasance och Ernst Stavro Blofeldt då?!?", flämtar jag upprört. Och då ser de på mig som den urtidsödla jag av allt att döma faktiskt har blivit. ;o/

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat spännande.

Objektnr 632415259

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:55

MR. WHITE! JESPER CHRISTENSENS AUTOGRAF PÅ FOTO! SKURK I TRE JAMES BOND-FILMER!

Utropspris

|0 Bud

279 kr

Auktionen avslutades utan bud

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

334 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?