Beskrivning

Klassisk vykortsbild med handskrivna autografer daterade 1997. Vykortets mått är 25x12,5 cm. På baksidan finns som du kan se texten "Mirage, Las Vegas, Siegfried och Roy, Masters of the Impossible, with Sitarra, one of their Royal White Tigers." Prydligt, för att inte säga magiskt! ;0)

Siegfried Fischbacher (1939-2021) och Roy Uwe Ludwig Horn (1944-2020) var en tysk-amerikansk illusionistduo som gjorde 5 750 shower tillsammans, mestadels med vita tigrar på lyxhotellet Mirage i Las Vegas. Den 3:e oktober 2003 bet en tiger Roy så illa att verksamheten fick läggas ned. Det var ett mirakel att Roy överlevde tigerattacken!

Roy Horn avled ändå i Las Vegas till slut, i sviterna av Covid-19. Och mindre än ett år senare var även Siegfried borta. Även han dog i Las Vegas - staden som gjort dem båda världsberömda i ordets rätta bemärkelse.

Detta är nöjeshistoria! Och bilder som den här är något av en våt dröm för både illusionister, autografsamlare och "vanligt folk" som är ute efter en riktigt häftig present eller inredningsdetalj till sina hem.

Titta gärna på dokumentärfilmen om Siefried & Roy som nu visas på tv4play. Men glöm inte att också titta på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner. Eftersom jag inte listar dem i kronologisk ordning kan det vara klokt att sortera dem efter kortast tid kvar. Men det vet du säkert redan?

Objektnr 632982127

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 16:58

MAGISKT! SIEGFRIEDS & ROYS AUTOGRAFER PÅ DERAS EGEN BILD FRÅN STORHETSTIDEN!

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Auktionen avslutades utan bud

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

334 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?