Beskrivning

Säljer här en superfin reborndocka vid namn Benjamin. Benjamin är i kitet Honey av Donna RuBert, väger 2,8 kilo och är ca 51 cm lång. Benjamin är gjord utav Marie-Louise från Lolos Reborndockor.

Benjamin har trekvarts armar, hela ben och både dessa samt tygkroppen är fyllda med plastgranulat. Tygkroppen är vit. Benjamins hår är ljusbrunt, rootat och är i materialet mohair. Benjamin har grönblåa ögon samt en magnet innanför munnen så att han kan använda magnetnapp. Benjamin är målad i Genesis Heat färger och ett par lager skintexture, vilket gör att han både ser ut och känns riktigt gosig i ens armar. Benjamin bär kläder i storlek 50/56.

Benjamin är i mycket gott skick och fick nytt hår, ny målning, nya ögonfransar och ny tygkropp för bara ett par år sedan. Benjamin kommer hem med MASSOR av klädesplagg, strumpor, tossor, nappar och annat smått och gott.

Jag erbjuder samfrakt. Benjamin säljs i befintligt skick och är ej någon returvara. Har du några frågor eller vill se fler bilder, är du alltid välkommen att kontakta mig. Kom ihåg att alla bud är bindande och att utebliven betalning leder till dåligt omdöme.

Objektsnr 631256474

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 16:56

Reborn dockan Benjamin söker ett nytt hem!

Utropspris

|0 Bud

5 000 kr

Slutar om

Kiwifågel

Malmö, Sverige

5.0

Kiwifågel

Verifierad

Toppsäljare

695 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?