Beskrivning

Billie är färdigmålad och redo för att hitta sitt hem! Hon är skulpterad av Kathy Romero Biscuiti och rootad samt målad av mig. Billie är 49 cm lång och väger 3,2 kg. Passar bra i både storlek 50 och 56.

Dockan har armaturer i armar och ben och är lätt att posera. Hon är rootad med brunt mohair, dock EJ mono-eller microrootad pga priset. Hon har öppen mun med tunga och tandkött.

Billie är en DEFEKT docka, därav priset som enbart motsvarar materialkostnaden. Den främsta defekten är att hon peelar. Jag har försökt laga detta genom att sanda bort en del lager och sedan seala med en extra stark silikon. Dock verkar vissa områden fortfarande känsliga för peeling och man bör vara mycket försiktig med dockan. Dockan har även ställen med ojämn färg (se ex. fingrarna), glansiga områden (löses lätt genom att pudra lite), lite fiber/damm som fastnat i färgen och ojämn hud. Hon är inte lika mjuk på ytan som silikoner generellt är, utan vissa områden känns som att ta på ett eksem eller torr hud (särskilt ryggen).

Du som köpare behöver vara införstådd med att dockan är långt ifrån perfekt. Jag rekommenderar att du zoomar in på alla bilder och försöker få en rättvis bild av dockan. Mer bilder samt videos kan skickas vid förfrågan.

Du är varmt välkommen att komma och se dockan i verkligheten innan du köper. Jag kan dock inte hålla dockan längre än ett par dagar. Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar! Dockans målningsprocess kan ses på min Instagram, @teddyscradle.

Objektnr 633161908

Visningar 163

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 14:39

Silikondocka - Billie

Pris

13 000 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?