Beskrivning

Titel: The Pledge - Löftet

Årtal när filmen släpptes: 2001

Filmens Genre: Thriller

Skådespelare: Jack Nicholson, Robin Wright, Aaron Eckhart

Filmens Regissör: Sean Penn

Beskrivning: Efter att ha lovat att hitta mördaren till en ung flicka, leder den nyss pensionerade detektiven Jerry Black en privat undersökning. Hans besatthet av fallet har djupgående konsekvenser för hans personliga och professionella liv.

Mått på affischen: 100x70 cm

----------------

Detta är en genuin original filmaffisch, antingen från en biografvisning eller från en DVD/Blu-ray utgåva - detta specificeras oftast på affischen själv.

Då jag listar många affischer samtidigt och därför inte kan ge en individuell bedömning av varje enskild affisch, så kan du lita på att bilderna ger en tydlig indikation av affischens skick. Det bör noteras att de flesta av mina affischer inte är vikta. ( SE bilder och avgör skick själv)

Har du någon fråga, så skicka ett meddelande.

Observera att detta inte är en av de reproducerade eller skannade kopior som ibland säljs på Tradera. Vissa säljare erbjuder reproduktioner eller skannade versioner av originalaffischer, men detta exemplar är inget sådant. Det är en autentisk originalaffisch som ursprungligen skapades för att marknadsföra filmen i biografer eller för DVD/Blu-ray utgåvor. Som sådan är den en sällsynt och samlarvärd artikel.

Frakt: Skickas i en rulle spårbart, 59 kr för frakt och 15 kr för rulle.(Tjockt PVC rör för säker leverans)

Samfrakt: KÖP hur många affischer du vill, det blir samma fraktkostnad oavsett hur många du köper.

Sökord:

Filmaffisch, Film posters, Ovanliga filmaffischer, Vintage filmaffisch, Samlarobjekt, Film memorabilia, Originalaffisch, Biografaffisch, Klassisk filmaffisch, Filmdekoration. SF, Sandrew, Scanbox, Warner Bros

Har affischer från dessa genrer ute.

Action, Äventyr, Komedi, Drama, Fantasy, Skräck, Mystik, Romantik, Sci-fi, Thriller, Kriminal, Historisk, Krig, Musikal, Familj, Animation, Biografi, Sport, Western, Dokumentär.

Objektsnr 628115011

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 10:38

The Pledge - Löftet - Thriller - Bio/DVD/VHS filmaffisch - Franchise Pictures

Utropspris

|0 Bud

79 kr

Auktionen avslutades utan bud

AllGoods

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

127 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?