Beskrivning

Svensk originalaffisch 70x100 tryckt år 2004 endast för biografbruk, fick ej vidarespridas eller försäljas
Dubbelsidigt tryck: JA
Rullad eller vikt: RULLAD
Stifthål: NEJ
Veck: NEJ
Revor: NEJ
Tejp: NEJ
Övrigt:- Fattas lite papper i övre högra hörnet ca 1 cm.
Levereras rullad i papptub.
En FÖRHANDS-AFFISCH är ju den första affischen som kommer för en film innan premiären och ibland t.o.m. innan filmen är färdiginspelad. I de flesta fall kan man beskriva en sådan affisch; "mycket bild & lite text". Förhandsaffischer trycktes i en mycket mindre upplaga än den sedan kommande officiella huvudaffischen. Så det kan vara svårt att hitta dessa till sin samling. Därför är jag glad och nöjd med att kunna presentera ett tjugotal sådana här affischer på denna auktion, allt ifrån Hasse & Tage till Batman!

OBS! Vi börjar alla auktioner på 99:- . De som ev. inte blir sålda flyttas över till vår butik och ges ett realistiskt pris från 145:- och uppåt. Därför nekar vi alla s.k. KÖPFÖRFRÅGANDE efter avslutad auktion. Så vill du fynda på våra auktioner lägg ett bud på 99:- och hoppas att ingen bjuder över.

Movie Art
startade som butik i Göteborg 1985 och sålde nya och vintage-affischer och övrig merchandise inom film- & musik-världen.
År 1987 började vi sälja på "postorder" som det hette då och 1996 var vi on-line. Den fysiska butiken stängde 2006 men on-line-försäljningen fortsatte fram till 2010. En del av det kvarvarande lagret av filmaffischer kommer jag nu att auktionera ut, där jag hoppas att det ska finnas någonting för alla. Lycka till med budandet! / Sten G Gustavsson

Objektnr 631649153

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 18:29

Förhandsaffisch: OCEAN'S TWELVE 2004 Ocean's Twelve

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

Torsdag1 vann auktionen

Sten-G-Art

Mölndal, Sverige

5.0

Sten-G-Art

Företag

Toppsäljare

1 901 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?