Beskrivning

Säljer nu ett exemplar av en art print/poster av Freddy Krueger av Vance Kelly. Detta är en av mina favoriter när det kommer till Freddy och art prints! Denna såldes av "Hero Complex Gallery" år 2017 och trycktes endast i 235 exemplar i världen. Detta är nummer 50 av 235.

Skick: Fint skick! För den petiga så har den en liten skavank i topp vänster hörn, se bild och små små skönhetsfläckar i de tre hörnen och på kanten upp till, se bilder!
Fråga gärna efter fler bilder innan du budar eller köper!

Denna poster har endast förvarats platt i en "Baroque portfölj" i en plastficka med syrafritt papper som är tillverkade för att förvara art prints.

Produkt information / Product information:
Screentryck/Screen printing: FREDDY / Nightmare on Elm Street
Storlek/Size: 61 X 91cm / 24 X 36 in
Serienummer/Edition number: 50 / 235
Designer/Artist/Konstnär: Vance Kelly
Såldes av/Sold by: Hero Complex Gallery
Tillverkades/Year of Production: 2017

OBS! Jag kommer skicka denna enligt konstens alla regler genom att rulla denna i kraftpapper och silkespapper för skydd och frakta den i ett hårt pappersrör. Jag hanterar alla mina art prints med bomullsvantar.

OBS! Hantera alltid "art prints" varsamt, tänk på att alltid öppna och rulla ut "art prints" försiktigt och låt prints vila efter frakt och sedan platta till dom innan du sätter den i en poster ram.

Om du har några frågor eller vill ha mera bilder är det bara att skicka iväg ett meddelande, så svarar jag så fort jag kan. Läs alltid hela beskrivningen och kolla bilder av objekten noggrant.

Frakt och betalnings information:
• När jag fått betalt för både varan och frakten så kommer jag skicka varan inom 1-2 dagar, och kommer även skicka över bilder på paketet innan jag lämnar in det hos ombudet.

Lycka till!

Objektsnr 629770187

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 19:27

FREDDY - Nightmare on Elm Street - Vance Kelly - 24x36 - Art Print - Poster

Utropspris

|0 Bud

1 599 kr

Auktionen avslutades utan bud

DannieK

Värnamo, Sverige

5.0

DannieK

Verifierad

Toppsäljare

131 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?