Beskrivning

Stickers Vår/Blomster - Scrapbooking, Hobby, Dekoration. Oanvänt.

Obs: Små hundhår kan komma med då jag har hund.

(Tar inget extra betalt i fraktkostnad men portot har höjts från och med nu Januari 2024 så tänk på det då köpare står för porto!)

Reserverar mig för att ev små defekter kan förekomma

Mått enligt bilder.

Info:

Vänligen respektera att jag önskar betalning av själva vinstumman senast 3 dagar efter ni vunnit eller köpt något från mig. Med ev samfrakt är det 3 dagar som gäller, alternativt är det ni som kontaktar mig om ni vill vänta något längre men samfraktar inte i en oändlighet eller för många produkter, därav en rimlig gräns.
Jag räknar ut fraktpriset i samband när jag väger allt, så observera att det inte alltid betyder billigare frakt med samfrakt.
Vinst skickas 1-3 dagar efter erhållen betalning.

OBS : Ingen ångerrätt finns, jag är en privat person. Står såklart heller inte för postens ev slarv så inga återbetalningar kommer ske om ni mot förmodan ej mottager ert paket eller om det verkar ha ev hanterats dåligt i postens gång.

Notera gärna rökfritt hem men hund finns i hemmet, så små hundhår kan ev dyka med på köpet även om han inte direkt gosar med emballaget.

Gör alltid er egen bedömning vad ni lägger bud på genom att läsa ev tillhörande beskrivning och kolla noga på bilder samt alltid fråga om man är osäker på något.

Utebliven betalning = Negativt omdöme.

Objektsnr 629939688

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 17:03

Stickers Vår/Blomster - Scrapbooking, Hobby, Dekoration

Såld för

10 kr
Annonsen är avslutad

butterflies_

Varberg, Sverige

5.0

butterflies_

Verifierad

Toppsäljare

935 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?