Beskrivning

Retro termos i toppenfint skick. "Kokhett" från Termoverken, Jönköping. Glas på insidan, mattermos.
Endast lättare ytslitage. Lock i kork.

Mått, diameter 10 cm, höjd 20 cm

Köpvillkor / Leveransvillkor

Skick
Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Foton är en del av föremålets beskrivning och för att visa dess skick.
Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

SNABBA, SÄKRA OCH HÅLLBARA LEVERANSER! Vi packar alla varor mycket noga och skickar försäkrat och spårbart med Schenker inom EU, om vi inte avtalat om annat. Vi erbjuder samfrakt om det är möjligt att rymma varor i samma paket på ett säkert sätt.
Vi har en noga genomtänkt hållbarhetsprofil. Alla leveranser är så säkra som möjligt och i genomsnitt är 80% av förpackningsmaterialet vi använder återbrukat. Vi använder alltid hela och säkra kartonger.

Avhämtning
Avhämtning sker enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Varan ska vara i samma kondition som när vi sände den. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören. Det är viktigt att ni hör av er till oss omgående. Vi kan hantera reklamationer max 5 dagar efter ni mottagit varan.

Kundservice
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektsnr 613368328

Visningar 594

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kokhett, klassisk retro termos från Termoverken. 1960-tal, metall och glas.

Pris

300 kr

RetroFactory

Örsjö, Sverige

5.0

RetroFactory

Företag

53 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?