Beskrivning

Säljer här en SVÅRFUNNEN Studebaker Starliner som 1953 års modell i skala 1:18 från tillverkaren Maisto..

Alla samlarbilar av den här typen oavsett prisklass kan ha mindre fel, några mindre märken eller liknande, men helhetsintrycket brukar vara trevligt! :)

Bilderna visar precis min bil och alltså den bil du budar på här!

### OBS! SE MYCKET NOGA på mina bilder, så att du blir nöjd med skick på bil och box INNAN du ropar in denna auktion! ###

SKALA: 1:18 (bilen är cirka plus/minus 23 cm lång, allt beroende på hur lång originalbilen är i cm och sedan delat med 18)

TILLVERKARE: Maisto

Tillverkad av metall med detaljer av plastmaterial mm.

Detta är en samlarbil för den som samlar den här typen av bilar eller någon som vill ha den i en bokhylla, vitrinskåp eller liknande och hemma, på kontoret eller garaget eller var man vill! :) Det brukar stå från 14 år på boxar till dessa bilar, för de är tyvärr inga leksaker för det håller de inte för.

FRAKT

Jag skickar ALLA mina paket med Schenker Privatpaket och jag skickar paket cirka två gånger i veckan. Avhämtning är tyvärr inte möjligt p g a oregelbundna arbetstider.

Du kan ropa in flera bilar eller andra objekt av mig och du betalar bara 75 kr i fraktkostnad med Schenker Privatpaket om jag får skicka alla sakerna i ett och samma paket, så tar jag resten av fraktkostnaden. :)

LYCKA TILL med budgivningen och ställ frågor INNAN du ropar in den här auktionen om du har några frågor, så försöker jag svara så snabbt jag kan! :)

Objektsnr 628344016

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 09:40

SVÅRFUNNEN! 1:18 Studebaker Starliner 1953 - Maisto - bil i bra skick se bilder!

Såld för

375 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Björnes Magasin1

KUNGSBACKA, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 133 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?