Beskrivning

Samtliga 17 st Fleischmannkataloger 1970 – 87 samlade på CD-skiva nr 6

Ännu en i raden av de populära CD-skivorna där alla de klassiska modelljärnvägskatalogerna finns inskannade från originalkataloger i hög kvalitet. Det var under de här åren som tågen utvecklades från leksaker till sofistikerade högklassiga modeller. Man lade ner mycket jobb både på teknik och naturtrogenhet för att hänga med i den allt hårdare konkurrensen från andra tillverkare.
På denna CD kan du söka svaren på frågorna vilket år
olika modeller kom ut, hur länge fanns de i produktion etc eller dröm dig bara bort till de vackra bilderna. Om du är aktiv samlare eller bara nostalgiker spelar ingen roll. Detta är en guldgruva för alla. Många av katalogerna har prislista bifogad och samtliga kataloger är på svenska. Totalt mer än 1570 sidor drömmar i text och bild inskannade i PDF-format så du kan titta och läsa från vilken dator som helst. Skriv ut de sidor du behöver för att göra anteckningar i stället för att förstöra dina dyrbara originalkataloger.

Betalning i SEK i förskott till mitt bankkonto, Swish, kort eller PayPal inom 5 bankdagar från meddelad vinst. Frakten betalas av köparen. Jag skickar i vadderad påse.

Jag samfraktar naturligtvis så att det blir billigare porto för dig om du ropar in flera objekt samtidigt.

Titta gärna på mina andra auktioner. Jag kanske har andra saker på samma tema som kan intressera dig?

Samtliga våra CD-produktioner är framtagna i enlighet med gällande upphovsrättslagar med speciel hänsyn tagen till §49 om katalogskydd. Varje sammanställning vi gör räknas som ett ny upphovsrättsligt objekt och är därmed skyddat som ett sådant och får därför inte kopiera eller kopieras delvis för att säljas eller ges bort.

Objektsnr 276277985

Visningar 1 309

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Samtliga 17 st Fleischmannkataloger 1970 - 87 samlade på CD-skiva nr 6

Pris

149 kr

Harry G

Stockholm, Sverige

5.0

Harry G

Verifierad

Toppsäljare

2 463 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?