Beskrivning

Gripande och historiskt, denna katalog från Bröderna Tysklin från 1932 är inte bara en produktkatalog, det är en tidsresa till en annan epok!

Dyk ner i historien med denna imponerande katalog, full av detaljer och charm från 1930-talets Sverige. På dess 50 sidor avslöjas en mångfald av produkter, från skor till fiskeutrustning, varje sida är en påminnelse om en svunnen tid. Denna katalog är inte bara ett perfekt komplement till varje samlarsamling, utan också en fascinerande läsning och en ovärderlig källa för den som har ett intresse för Sveriges industriella och kulturella historia.

Att bläddra i sidorna är att stiga in i en tid då varje föremål hade sin historia och varje sida berättar en annan del av det svenska folklivets saga. För den med en passion för historien eller en kärlek till samlarobjekt, är detta ett unikt tillfälle att äga en bit av det förflutna.

Utgivare: Bröderna Tysklin, insjön
Utgivningsdatum: Mars 1932
Nummer: 23
Antal sidor: 50
Språk: Svenska

Medföljer även en kombinerad orderlista/kuvert.

Katalogen väntar på att bli en del av din samling och berätta sin del av Sveriges berättelse för kommande generationer. Gör dig redo att bjuda och vara en del av historien!

Objektsnr 630805378

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 08:54

Sällsynta 1932 års Katalog från Bröderna Tysklin – Ett Historiskt Mästerverk!

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

LoppisKung

Bispgården, Sverige

4.9

LoppisKung

Verifierad

Toppsäljare

1 144 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?