Beskrivning

Översatt av

Tysk M40 SD hjelm med metalramme til camouflage

Hjelmen er en tung M40 hjelm med original liner og drawstring - se billeder. Hjelmen er påmonteret en metalramme, der er hæftet 4 steder på hjelmkanten. Denne metalramme til camouflage ses ikke så tit som trådnet. Rammen kan også genfindes i Ludwig Baers bog/bibel om tyske hjelme i perioden 1916 – 1945. (The History of the German Steel Helmet 1916 – 1945, side 150). Liner er noget tør og hageremmen knækket.

Hjelmen har udvendigt nogle slidspor - måske efter noget vand - Se billeder.

Producentstempel er svært at finde, men i det rigtige sollys kan tallet 4 skimtes. Dette indikerer at hjelmen er en størrelse 64, hvilket også passer i forhold til til det nummer (56), der er påtrykt liner. Lotnummer findes bagerst i hjelmkanten og er enten 4040 eller 4940. Ligeledes er der skrevet et nummer på hjelmens bagkant. Der findes også et meget utydeligt håndskrevet navn - formodentlig fra den soldat der havde hjelmen - på liner. Se billeder for detaljer.

Det er en single decal hjelm - og decalen ligner en ET decal. Men da jeg ikke kan garantere decalens originalitet prissættes hjelmen som en M40 hjelm uden decal, men med ramme til camouflage.

En lidt anderledes og spændende hjelm der er tung og solid.

Objektsnr 629749317

Visningar 806

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 16:00

Tysk M40 SD hjelm med metalramme til camouflage

Ledande bud

|

4 073 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?