Beskrivning

Du bjuder på något så unikt som ett original märke/utbildningstecken för BOPE.
Dubbelt kardborremärke.
Sista bilden visar hur tygmärket används av BOPE.

BOPE, Batalhão de Operações Policiais Especiais. BOPE är ett elitförband inom polisen (Polícia Militar) i Rio de Janeiro, Brasilien. BOPE bildades 1978 och är specialtränade för strider i favelas (slummen). BOPEs motto är "Faca na Caveira", Kniven i dödskallen. Därav tygmärket med en kniv i dödskallen och 2 korslagda pistoler.

BOPE blev världskända efter de två brasilianska filmerna "Tropa de Elite" och "Tropa de Elite 2, O Inimigo Agora É Outro".

BOPEs tygmärke kan endast köpas av poliser tillhörande BOPE. Det är mycket strikt kontroll på vem som köper dessa märken, eftersom de inte skall missbrukas av banditer i favelas. Detta märke är ett originalmärke.

Då jag bodde i Brasilien fick jag tjata och utöva byteshandel för att komma över 2 exemplar. Det ena behåller jag och det andra bjuder du på. Jag är övertygad om att likadant märke inte kommer att finnas på Tradera igen.

Storlek: Se linjal på bild. 6,4 cm.

Skick: Enligt bilder. Toppenfint skick!

AUKTIONSVILLKOR:
* PORTO: Porto enligt Postnords prislista. Det händer att jag använder äldre RABATTFRIMÄRKEN som har obegränsad giltighetstid, valören som anges är således inte överensstämmande med deras egentliga värde. Denna information bifogas för att missförstånd inte ska uppstå beträffande underfrankering.
* Vinner du flera av mina auktioner samfraktas vinsterna. Jag skickar enbart med fraktsätt angivet i auktionen. Ingen avhämtning!
* OBS! Betalning inom 3 dagar efter avslutad auktion.

Objektsnr 630549006

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 11:24

BOPE MÄRKE! Batalhão de Operações Policiais Especiais. Elitstyrka, Brasilien.

Utropspris

|0 Bud

995 kr

Auktionen avslutades utan bud

Suécia

Malmö, Sverige

5.0

Suécia

Verifierad

Toppsäljare

2 049 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?