Beskrivning

Alla mina auktioner är äkta, historiska samlarobjekt med full garanti och returrätt beträffande originaliteten. De flesta föremålen kommer från tyska dödsbon och har inte varit i samlarhänder tidigare.

En tysk WW1-grupp bestående av ett fint relieftryckt kort i samband med ett krigsäktenskap mellan Josef och Franziska Franz 12 december 1917, ett fotografi där man får anta att en av soldaterna är Franz i fråga samt en handtecknad bild med text på en gråtande kvinna i glasögon. Längst ned på teckningen står det 1960, jag är dock rätt säker på att detta inte är årtalet den ritades, möjligen är det en förutsägelse framåt i tiden eller så står det för något helt annat. Det är ett mycket gammalt kort och kvinnan har tidstypisk huvudbonad, det är också framfört på ett hårt postkarten med text på olika språk, bl a ryska.

OBS!

1. Om du vinner flera auktioner så begär samfrakt. Jag återkommer snarast med billigast möjliga porto och du kan efter det betala allt på en gång med endast en Traderabetalning.

2. Betalning inom 4 bankdagar.

3. Inga kontanter i brev eller Swish!

4. Maila om du vill vänta in flera auktioner i god tid. Annars packas föremålen direkt efter auktionen.

5. Jag vill NOGA poängtera att dessa föremål ENBART säljs av samlare till samlare och önskar inga budgivare med fel sympatier i förhållande till tidsperioden de kommer ifrån.

Objektsnr 628434500

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:43

WW1-grupp, krigsgiftermål 1917, soldatfoto & teckning på en gråtande kvinna

Slutpris

|

88 kr

Auktionen är avslutad

johanemil vann auktionen

El Monaguillo

Stockholm, Sverige

5.0

El Monaguillo

Verifierad

Toppsäljare

1 821 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?