Beskrivning

Alla mina auktioner är äkta, historiska samlarobjekt med full garanti och returrätt beträffande originaliteten. De flesta föremålen kommer från tyska dödsbon och har inte varit i samlarhänder tidigare.

En 90 år gammal och mindre vanligt förekommande cigarettsamlarbildsserie på Adolf Hitler under hans första år vid makten 1933. Motivet föreställer "Führern i sin bil med Hitlerjugend". Bilden är av mindre format och härrör från samlarserien SULTAN-Zigaretten i serien "Echte Fotos - Führer und Volk". Med äkta foto menas här att det är riktiga fotografier som utgör samlarbilderna. Kvaliteten är hög och bilden är glansig på tjock fotopapper med bra skärpa och tryck på baksidan. Bilderna samlade man precis som det låter genom köp av cigarettpaket och fler foton ur samma serie följer under de kommande veckorna.

OBS!

1. Om du vinner flera auktioner så begär samfrakt. Jag återkommer snarast med billigast möjliga porto och du kan efter det betala allt på en gång med endast en Traderabetalning.

2. Betalning inom 4 bankdagar.

3. Inga kontanter i brev eller Swish!

4. Maila om du vill vänta in flera auktioner i god tid. Annars packas föremålen direkt efter auktionen.

5. Jag vill NOGA poängtera att dessa föremål ENBART säljs av samlare till samlare och önskar inga budgivare med fel sympatier i förhållande till tidsperioden de kommer ifrån.

Objektsnr 628434508

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:55

Adolf Hitler "Äkta foto" - Führer und Volk, Nürnberg 1933. "SA:s vajande fanor"

Slutpris

|

15 kr

Auktionen är avslutad

rHallonqvist vann auktionen

El Monaguillo

Stockholm, Sverige

5.0

El Monaguillo

Verifierad

Toppsäljare

1 821 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?