Beskrivning

Le Mans Poster
24-timmarsloppet 1981.
Sponsor-poster för Rondeau-teamet från Calberson.
Rondeau M 379 CL.
Tryckfakta enl. foto 2.
60 X 40cm.
.
En läcker promotion-poster för en av de franskbyggda Rondeau M 379 CL som deltog i Le Mans 24-timmars 1981 och kördes av Jean Ragnotti och Jean-Louis Lafosse.
.
(Vill man se hur det gick för denna deltagare, så kan entusiasten köpa den magnifika årsboken från Le Mans 1981 som jag också har till försäljning och sedan kolla upp det ;-)
.
Postern har en del ålderspatina av det slaget som redovisas på foto 3 & 4, men inga revor eller påtagliga skador. Ej heller märken efter häftstift i hörnorna. Detta är ett originaltryck från 1981, alltså inte senare utförd reproduktion.
Sätter man ram och glas så kommer den att plana ut och se alldeles fräsch ut. Snygg garage eller rumsdekoration!
.
En särskild notis, delvis på förekommen anledning ang. värdering som gäller denna poster och andra liknande som jag har ute, eller kommer att lägga upp :
Detta är ett genuint samlarobjekt och jag har lagt startbudet för budgivning mycket rimligt. Samma gäller ev. angivet fast pris.
Jag kommer inte att ändra uppfattning, i vart fall inte nedåt utan i så fall blir det högre pris. Jag är mycket medveten om posterns marknadsvärde, så vare sig med eftersläntrande skambud eller de som kanske tror att de kan "vänta ut" ett spottstyverpris - kommer inte att ske och kommer inte ens att besvaras..
Obs! - Tejpbitarna i hörnen är syrafri tejp som inte skadar postern och som bara satt en kort stund under fotograferingen.

Objektnr 633797745

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 18:59

Le Mans 1981. 24-Hrs. PR-poster Calberson - Rondeau M 379 CL. 60 X 40cm.

Utropspris

|0 Bud

250 kr

Slutar om

karljohan54

Hälleforsnäs, Sverige

5.0

karljohan54

Verifierad

Toppsäljare

288 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?