Beskrivning

En fin äldre Heljestrand MK 31 rakkniv från Eskilstuna enligt bilder. Nyslipad av proffesionell yrkesman i Eskilstuna. Bredd ca 17 mm på bladet.

Vi ändrar frakten efter era önskemål enligt nedan.

Skickas med vanlig post utan spårbarhet på er egen risk world Wide.
Vi lämnar alltid in brevförsändelse fotad och frankerad till postnords ombud för säkerhets skull. Aldrig i obevakad brevlåda.

Alternativt spårbart med Postnord 51 kr inom sverige.
Alternativt spårbart frakt med Schenker inom EU.

Nedan följer lite info som är bra att veta !

OBS !! Vi använder ENDAST Traderas betalningslösningar !! Samfraktar vid flerköp.
Varan packas väl. Om det blir skador på varan och emballage orsakade vid frakt så tar ni bild på det skadade paketet vid utlämning direkt när ni tar emot det hos ombud. Skador på varan orakade av frakt / fraktbolaget reklameras av köparen till fraktbolaget. Eventuella ekonomiska anspråk på skada görs även det av köparen till fraktbolaget. Vi ersätter inte varor som eventuellt slarvas bort av fraktbolag.

Är ni missnöjd med varan så kontakta oss så snart ni tagit emot varan så reder vi ut saken och hur vi går vidare i ärendet.
14 dagars lagstadgad returrätt inom sverige. Vid retur står ni som köpare för kostnaden för returfrakten som då packas på samma sätt och med samma förpackningsmaterial som ni tog emot varan. Paketet fotas och skickas sedan tillbaka snarast till oss med spårbar frakt på samma sätt som vi skickade den till er. Återbetalning av varan sker när varan kommit åter i samma skick.

Objektsnr 627665585

Visningar 337

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:33

C.V.HELJESTRAND MK 31, NYSLIPAD, 17 MM, RAKKNIV, ESKILSTUNA

Slutpris

|

599 kr

Auktionen är avslutad

everynookcrany vann auktionen

Prima_Gamla_Grejer

Eskilstuna, Sverige

5.0

Prima_Gamla_Grejer

Företag

Toppsäljare

143 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?