Beskrivning

Eftersom att det blir flytt utomlands för mig inom kort så säljer jag av lite kära saker för att minska ner på bagaget. Bland annat är det min väldigt stora rakborstsamling som tunnats ut under det senaste året och nu har tiden kommit för några klassiska Simpsonborstar.

Ingen av dessa jag lägger ut nu har använts på ansiktet förutom Emperorn E3 som är använd en gång när jag köpte den. Men de är tvättade noggrant vid köptillfället och två gånger till nu innan jag lägger ut dem till försäljning här.
Bilderna på varje aktuell borste är på när knuten är i "blommning" och på torkning efter tvätten. Tredje bilden är på knuten innan tvätt och i torrt nyläge.

Som seriös samlare så har en stor del utav mina borstar aldrig använts, utan just förblivit samlarobjekt och jag har alla dessa borstar i andra olika versioner, knutar och färger, så därför behåller jag de som jag har använt och har i rotation och säljer de oanvända.
Dessa köpte jag i USA från ett och samma ställe för drygt 4 år sedan.

Borstarna har förvarats väl skyddade från ljus, fukt och påverkan som alla mina andra borstar i min samling.
Alla är självklart repfria och som sagt i skick som helt nya men tvättade och sanerade.

Andra bilden är en samlingsbild på alla faux ivory-borstar som jag säljer här nu, och denna annonsen gäller endast 1st SIMPSON COMMODORE X3 enligt nedan.

Knuten är Simpsons Best Badger som är en standard inom rakningsvärlden, och Simpsonborstar är vedertagen kvalitet sedan hundra år tillbaks och något som nästan alla våtrakare har minst en utav.
Då det är ett hantverk så skall redovisade mm på Simpsons hemsida tas som minimum och kan ibland vara 1 till 2 mm större men aldrig mindre.
I mitt tycke(som de flesta andra) är Best badger knutar något som varar ett liv och är underbart effektiva efter att de "brutits" in (som alla knutar). .

Nypriset hos Simpsons är UTAN moms och postavgift och skall tänkas på.

Nypriset för denna hos både Simpsons och handlare ligger på 1000-1200 kr.

Mitt pris är 700 kr vid direktköp
(prisförslag kan diskuteras om de är rimliga och respektfulla)

Har tyvärr boxen undanstoppad ute i garaget bakom mängder med saker och ting, så den säljs som nu utan boxen men om jag hittar boxen under min flyttyra så skickar jag den senare med vanligt brev om så önskas.

Om du undrar något om borsten så skicka mig bara ett litet meddelande.

Jag skickar borsten inom 2-3 dagar från att betalningen är registrerad.
Skickas i en mycket väl vadderad mindre låda i en lika väl skyddad större låda med PostNord som kurir. Skickas även inom norden och EU, och självklart samfraktar jag om någon köper mer än en borste.

God budgivning!

Objektsnr 629021273

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 00:01

SIMPSONS COMMODORE X3, Best badger silvertip, faux ivory. Oanvänd.

Utropspris

|0 Bud

550 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?