Beskrivning

Har beslutat mig för att tunna ut min samling av rakborstar, så tänkte se om där finns någon här hemma i Sverige som kanske är intresserad utav några riktigt svårfångade pärlor innan jag lägger upp de på försäljning utomlands.

Sista bilden är endast en samlingsbild på några av handtagen som jag skall sälja nu och för storleksuppfattning. Denna annonsen gäller endast den svart/vita borsten.

Här är ett custom-tillverkat borsthandtag utav Milton aka Turn'nShave. Jag varit lyckligt lottad att fått vara med när det fortfarande gick att beställa customs från Milton om man råkade känna honom personligen. Tyvärr är det slut med det nu och hans sporadiska släpp av färdiga borstar/handtag säljs slut inom högst 2 minuter från varje släpp av borstar och dessa sker väldigt sällan. Tidsbrist och överväldigande popularitet bland både folk som hos firmor fick honom att dra i handbromsen och styra saker helt själv.

Förr fanns det en väntlista med ett års+ väntan eller så, men den är stängd och endast släpp på sekunden och dagen gäller idag. Med andra ord otroligt svårt att lägga händerna på hans kreationer och helt uteslutet med en custom enligt eget önskemål.

Som sagt har Milton ibland haft lite "lite tid" vid sidan om hrrrm hrrrm, så några customs har det ju blivit genom åren, så kanske intresset finns även i Sverige för en liten raritet.

Handtaget kommer utan monterad knut men jag skickar med en syntetisk knut om någon nu skulle vilja ha borsten med syntetisk knut. Att montera en knut är inget som helst svårt eller krångligt.
Epoxy eller Marinsilicon, ett vinkelmått och ett ögonmått är allt som behövs. Jag hjälper gärna till med tips och info om det önskas.

Men självklart skulle handtaget förtjäna en grävlingsknut och dem finns det många att välja på i olika prisklasser. De behöver heller inte kosta skjortan utan det finns många bra alternativ för mindre peningar som håller världsklass. (Delar gärna med mig utav förslag och kontakter om så önskas). Men Milton tillverkar knutar själv, och monterar dem åt dig om du skulle önska en av hans, vilket givetvis vore charmigast till handtaget. Dock pratar vi lite mer pengar då men samtidigt så klart också extrem handknuten kvalitet. Läs mer på hans hemsida för info.

Här är länken till TurnNShave - https://turn-n-shave.myshopify.com/ för lite referens om priser.

Jag köpte detta handtaget enligt egna specar och det är gjort för en 26-28mm's knut.
Borrdjupet är extra djupt då jag själv oftast sätter mina knutar med lite lägre loft.
Detta kan man enkelt justera "uppåt" med insats(mynt, plastbrickor som ex) om man vill, men dock aldrig neråt utan extra borrning. Därför extra tilltaget djup så att även en 28mm har bra justeringsmån.

Vidd - 29mm
Djup - 19mm

Handtaget är helt nytt och har förvarats väl skyddat och är så klart helt repfritt osv.

Nypriset för ett handtag (Extremt limiterat) är $150-$155/ca 1600kr(+ tull/moms/frakt) om man nu har en jäkla tur att hinna nypa en utav 10-15st i varje släpp varannan månad som högst.(hahaha icke!)
Knuten jag skickar med är en TURN'N SHAVE 26mm syntetisk "tuxedo" som kostar $11-$13 + porto och posten adm avg från USA. Bland syntetiska knutar är denna mycket högt hållen och mångas favorit.

Mitt pris är 890 kr Nytt pris 750 kr Sänkt pris 600 kr

(prisförslag kan diskuteras om de är rimliga, och då gör vi det via pm)

Om du undrar något om borsten så skicka mig bara ett litet meddelande.
Skickas mycket väl packad i en vadderad mindre låda inuti en sedan lika välskyddad större kartong.
Jag skickar borsten senast inom 2 dagar från att betalningen är registrerad med
PostNord som kurir. Skickas världen runt och frakten anpassas efter det.

GOD BUDGIVNING!

Objektsnr 629045900

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 20:06

Sänkt pris! TURN 'N SHAVE inkl 26mm T'NS Tuxedo, Gjord för 25-28mm knut. OANVÄND

Utropspris

|0 Bud

460 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?