Beskrivning

Du finder her 1 stk. booster box med i alt 36 draft booster packs - til lavpris!

Hvert Collector, Draft og Set booster display fra serien indeholder en foil Box Topper ud af 30 mulige!

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth er en del af Universes Beyond - den særlige afdeling af Magic: The Gathering som udforsker verdener uden for Magics egne!
  • Serien fokuserer på steder, folk, monstre og begivenheder fra bogserien The Lord of the Rings, der her optræder for første gang som Magic-kort! Byg decks med Frodo, Aragorn, Gandalf, Sauron og mange flere, og genlev den episke historie som var med til at gøre Fantasy-genren til hvad den er i dag!
  • De nye kort fra serien er lovlige i Modern-formatet, samt Commander og andre Eternal-formater (Vintage, Legacy). Kortene er dog ikke lovlige i Standard-formatet.
  • Mange kort i serien optræder med alternative illustrationer som Borderless Scene Cards - flotte kort med alternative illustrationer, der strækker sig på tværs af flere kort for at danne episke scener fra fortællingen!
  • Draft, Set og Collector Booster displays fra serien indeholder foil borderless box toppers i form af Realms and Relics - hver af disse 30 genoptrykte Artifacts og Lands fra Magics historie er fremlagt med nyt navn og ny illustration fra Middle-earth! Kortene har deres oprindelige navne stående under det nye, og tæller som det oprindelige kort når der spilles med dem.
  • Collector Booster Packs fra serien har mulighed for at indeholde eksklusive nummererede optryk af kortet Sol Ring med Tengwar-elverskrift, der repræsenterer Magtringene som blev smedet i fordums tid til elvere, dværge og mennesker. En enkelt heldig engelsksproget Collector Booster Pack i verden indeholder desuden kortet The One Ring som unikt optryk med elverskrift - kun 1 eksemplar af Herskerringen med elverskrift bliver lavet i hele verden! (Til at herske over dem alle, finde dem, bringe dem alle, og i mørket binde dem.)
  • Herskerringens indflydelse strækker sig over mere end blot et enkelt kort, i form af en ny mechanic: The Ring Tempts You! Når en effekt instruerer dig i at udføre denne handling, får du et emblem ved navn The Ring hvis ikke du har det allerede, hvorefter dit emblem ved navn The Ring får en ny evne, og du udvælger et af dine creatures til at være din Ring-bearer!
  • Amass vender tilbage, i en ny og opdateret udgave! Denne effekt fra War of the Spark laver en sort 0/0 Army Token til dig hvis ikke du har én i forvejen, hvorefter den lægger et antal +1/+1 counters på en Army Token du kontrollerer. Effekten er opdateret til at specificere en creature type som din Army Token får - i denne serie hedder effekten således Amass Orcs, idet den laver en 0/0 Orc Army Token.
  • Der er gensyn med mange gamle og kendte mechanics! Med hobbitters forkærlighed for hygge og mad er det ingen overraskelse at de har stort fokus på Food tokens, og du kan opleve Middle-earths lange historie gennem en række af Saga-kort der viser nogle af verdenens mest betydningsfulde historiske øjeblikke!

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektsnr 628054947

Visningar 157

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth - Draft Booster Box (Display)

Pris

1 969 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

48 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?