Beskrivning

Du finder her 1 stk. Set Booster Pack - til lavpris!

Set Boosters er designet med henblik på at give en forbedret oplevelse når pakken skal åbnes! De er ikke lavet for at kunne blive brugt i Limited events såsom Draft eller Sealed - i stedet er der flere foil-kort end normale Draft Boosters, og særlige versioner af kort der normalt ikke optræder i Draft Boosters!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Rejs tilbage i tiden, til den historiske krig mellem brødrene Urza og Mishra!
  • Urza og Mishra er to af de mest centrale personer i Magics historie, og i denne serie er der fokus på deres indbyrdes krig, der var med til at forme Dominaria som vi kender planet i dag. Serien viser glimt af brødrenes liv fra da Urza og Mishra stadig var unge studerende under arkæologen Tocasia, frem gennem deres stridigheder, og helt indtil krigens ende - med et slag der jævner et kontinent med jorden!
  • Forbered dig på kolossale robotter og frygtindgydende krigsmaskiner, i dette slag mellem nogle af Magics mægtigste mestre af artifacts! Hver Draft, Set og Collector booster i serien indeholder 1 Retro Frame Artifact, med mulighed for at få kortet i en særlig Schematic-udgave! Denne pulje af artifacts er ofte stærke reprints fra fortiden, og mange optræder for første gang i retro frame!
    • Hvis du spiller Sealed eller Draft, kan du bruge disse kort i dit deck, hvilket kan føre til ekstremt stærke synergier med nyere kort! Retro Frame Artifacts bliver dog ikke gjort lovlige i formater såsom Standard eller Modern af dette optryk.
    • Hvis du er særligt heldig, kan du i Collector Booster Packs finde nummererede Schematic-versioner af disse kort, med en særlig Double Rainbow Foil-effekt, trykt i kun 500 eksemplarer per kort! Hvert kort er fuldkommen unikt med sin nummerering - der er kun 1 eksemplar af Wurmcoil Engine i verden med nummer 333/500 - og de vil alle være en fantastisk tilføjelse til enhver samling!
  • Krigen mellem Urza og Mishra kræver konstant innovation, og nogle gange er der ikke tid til at vente på den endelige udgave af krigsmaskiner! Visse dyre artifact creatures med evnen Prototype giver dig mulighed for at spille en svagere version af kortet, ved at bruge farvet mana i stedet for kun at bruge colorless mana. Kortet beholder alle sine evner, men får den farve af mana du bruger til at spille det. Hvis kortet lægges direkte i spil - fra hånden, fra exile eller andetsteds fra - så er det dog kun muligt at få den almindelige og stærkere version af kortet i spil.
  • De mange krigsmaskiner kræver store mængder af mana, og en del af kortene i serien producerer Powerstone Tokens - de er artifact tokens som kan tappes for 1 colorless mana hver. Mana fra Powerstones kan ikke bruges til at betale for non-artifact spells, men kan bruges til både artifacts (inkl. artifact creatures), activated og triggered abilities (inklusiv Ward), og meget mere!
  • Unearth vender tilbage! Brødrene Urza og Mishra begyndte deres strid over resterne fra Thran-imperiet, og med evnen Unearth er det muligt at grave fortiden fund op for at de kan bruges en sidste gang. Et kort med Unearth kan lægges på battlefieldet fra din graveyard for dets Unearth cost, og får Haste hvis det lægges i spil på denne måde - men i slutningen af turen, eller hvis kortet ville forlade battlefieldet uden at blive exiled, bliver det exiled i stedet. Man kan dog undgå at miste kortet for evigt ved at bruge en effekt der exiler kortet og lægger det tilbage på battlefieldet igen.
  • Meld vender tilbage, på nogle få kort i serien! Kort med Meld har trykt halvdelen af et andet kort på bagsiden, og hvis du opfylder særlige kriterier på kortet, og du både kontrollerer og ejer begge halvdele af Meld-helheden, kan du exile kortene med en særlig effekt for at lægge dem tilbage på battlefieldet, smeltet sammen! Hvis dette sammensmeltede kort forlader battlefieldet igen senere, opdeles det i sine to brøkdele.
  • Basic lands fra serien har mulighed for at optræde som flotte Full-Art Mech Basic Lands - med kolossale krigsmaskiner der traver på tværs af terrænet!
  • Som noget særligt i denne serie er der crossover med Transformers! Set og Collector boosters har mulighed for at indeholde Autobots og Decepticons, med den unikke mechanic More Than Meets The Eye der gør det muligt for dem at blive forvandlet fra robot-form til deres noncreature artifact-form på bagsiden af kortet! Mange af disse bliver forvandlet på denne måde til Vehicles med evnen Living Metal, som gør Transformeren i stand til at skjule sig som en artifact på modstanderens tur, men automatisk er et creature på din egen tur, uden brug af Crew-evner! Collector boosters til serien har desuden mulighed for at indeholde særligt sjældne Shattered Glass-versioner af Trans...

Objektsnr 628142571

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Brothers' War - Set Booster Pack

Pris

59 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.7

Kelz0r

Företag

47 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?