Beskrivning

Her finder du 1 stk. prerelease box med 6 boosters og et foil-promokort der kan være en hvilken som helst rare eller mythic rare fra serien!

Æsken kan evt. bruges til at indeholde kortene du trækker, så hvis i er nogle stykker, der planlægger jeres egen sealed-turnering, er æsken her perfekt!

Hver box indeholder:

  • 6x Draft Booster Packs
  • 1x Tilfældigt foil rare eller mythic rare promokort
  • 1x Spindown-terning
  • En lille introduktion til serien, med vejledning til at lave decks i en sealed-turnering

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Velkommen tilbage til Kamigawa! Neon Dynasty finder sted 1200 år efter de oprindelige Kamigawa-serier, og tilføjer elementer fra science fiction til det japansk-inspirerede plan Kamigawa. Forbered dig på alt fra cyborg-rottefolk på motorcykler til guddommelige drageånder der svæver mellem skyskrabere!
  • Artifact creatures med Reconfigure er særligt alsidige, og kan bruges som equipment for at forstærke dine andre creatures og give dem særlige abilities! Så længe det er equippet til et andet creature, er det ikke selv et creature - men hvis du betaler for Reconfigure igen, eller hvis det creature som det er equippet til forlader battlefield'et, så vender dit equipment tilbage til at være et creature igen. Ligesom ved almindelige equipment-kort kan du også betale for Reconfigure for at flytte dit equipment fra ét creature til et andet.
  • Fremtiden byder på mangfoldige muligheder for modifikationer, og et creature som enten har et equipment attached, har en Aura som du selv kontrollerer attached, eller som har én eller flere counters på sig, tæller som Modified! Dette har ingen betydning i sig selv, men der er særlige kort og effekter i serien som netop kræver at du har Modified creatures.
  • Sagas vender tilbage - denne gang som dobbeltsidede kort, hvor hver Saga med det sidste "kapitel" forvandles til et creature! Hver Saga viser en del af Kamigawas historie, og der er gensyn med historiske skikkelser fra de oprindelige Kamigawa-serier på flere af kortene.
  • Ninja, Samurai og Enchantment Creatures vender tilbage!
  • Ninja har evnen Ninjutsu: Hvis du har et angribende creature i spil som ikke er blokeret, kan du betale for Ninjutsu for et Ninja som du har på hånden for at de to bytter plads - og den nye Ninja er stadig angribende! Ninjutsu kan bruges efter der vælges blockers, enten før eller efter der gives combat damage.
  • Channel vender tilbage: Kort med evnen Channel kan spilles helt som normalt - men alternativt kan du betale for Channel imens kortet er på hånden, og discarde det, for at få en alternativ effekt! Flere kort med Channel i serien er Legendary Lands - hvis du allerede har et land med samme navn i spil, kan du normalt ikke spille et nyt uden at ofre et af de to, men Channel giver dig muligheden for at bruge yderligere eksemplarer som du trækker til noget alligevel.
  • Der er gensyn med flere kendte ansigter på Kamigawa - fra den dæmoniske ogre Hidetsugu til den phyrexianske praetor Jin-Gitaxias og planeswalkers såsom Tamiyo, Tezzeret og endda Kamigawas kejser! Neon Dynasty introducerer både Phyrexian Hybrid Mana Costs og det tilhørende keyword Compleated: Normale hybrid mana costs kan betales med én af to farver, men Phyrexian hybrid mana costs kan derudover også betales med 2 liv! Hvis du vælger at betale med liv på denne måde for en planeswalker der er Compleated, begynder den dog med 2 færre loyalty counters end normalt.
  • Hver booster pack har mulighed for at indeholde et Ukiyo-e full-art basic land i stedet for det normale basic land, med tekst på japansk og illustration inspireret af klassiske japanske træsnit!

Følgende kort er fra serien:

Objektsnr 628142573

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kamigawa: Neon Dynasty - Prerelease Pack (Pre-Release Box)

Pris

363 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.7

Kelz0r

Företag

47 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?