Beskrivning

Du finder her 1 stk. Set Booster Pack - til lavpris!

Set Boosters er designet med henblik på at give en forbedret oplevelse når pakken skal åbnes! De er ikke lavet for at kunne blive brugt i Limited events såsom Draft eller Sealed - i stedet er der flere foil-kort end normale Draft Boosters, og særlige versioner af kort der normalt ikke optræder i Draft Boosters!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Denne serie foregår i New Capenna - en storby bygget af engle, men regeret af dæmoniske gangster-familier!
  • Streets of New Capenna vender blikket mod et miljø der ikke er set før i Magics historie, inspireret af gangsterfilm med et magisk twist. Her hersker fem familier, der hver har sin egen trefarvekombination:
    • The Obscura : Denne familie, ledt af sfinksen Raffine, bruger magi til at manipulere og distrahere. Familiens væsener er i stand til at bruge den særlige evne Connive - når et væsen bruger evnen, trækker man et kort hvorefter man smider et kort ud, og hvis kortet man smed ud ikke var et land, får væsenet en +1/+1 counters!
    • The Maestros : Denne familie, ledt af vampyren Lord Xander, handler med død som var det en kunstart. Spells fra denne familie kan have evnen Casualty, der giver dig mulighed for at kopiere spell'en ved at ofre et væsen med en bestemt power eller højere.
    • The Riveteers : Denne familie, ledt af dragen Ziatora, er blandt de hurtigste til at nå i kamp! Væsener fra denne familie kan have evnen Blitz, der gør det muligt for dig at spille dem for en alternativ (oftest lavere) pris - men i så fald skal væsenet ofret i slutningen af turen hvis det stadig er på battlefield'et. Hvis du ofrer væsenet sidst på turen på denne måde, trækker du dog et kort for at erstatte væsenet.
    • The Cabaretti : Denne familie, ledt af den karismatiske Jetmir, har altid de rette forbindelser! Evner af typen Alliance udløses når du får et nyt væsen på battlefield'et under din kontrol - perfekt til en strategi der går ud på at få så mange væsener i spil som muligt!
    • The Brokers : Denne familie, ledt af aven'en Falco Spara, sørger altid for at beskytte deres vigtige kontakter og handelsfolk. De gør brug af Shield counters som lægges på dine permanenter for at beskytte dem - hvis et permanent ville få nok skade til at blive ødelagt, eller ville blive ødelagt af en anden effekt, fjerner du en Shield counter fra det for at undgå at det bliver ødelagt.
  • Evnen Hideaway vender tilbage! Kort med denne evne giver dig mulighed for at kigge på de øverste kort i dit library og udvælge et af dem som gemmes væk under kortet selv, som kan spilles senere under bestemte betingelser.
  • Det store fokus på trefarvekombinationer i serien giver mulighed for mange særlige effekter - eksempelvis trykkes en ny række af Charms, og fem nye Cycling-lande der hver især har tre basic land types (som fuldender cyclen af Triome-lande fra serien Ikoria).

Følgende kort kan eksempelvis findes i produkter fra serien:

Objektsnr 628142741

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Streets of New Capenna - Set Booster Pack

Pris

51 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.7

Kelz0r

Företag

47 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?