Beskrivning

Du finder her 1 stk. Jumpstart booster pack fra serien - til en helt utrolig lav pris!

Jumpstart Booster Packs er en særlig type af pakke der hver især har et tilfældigt tema - og alle 20 kort i pakken er forbundet med det tema! Af de 20 kort er 2 kort Rare (hvor af 1 har mulighed for at være Mythic), og 2 af de inkluderede basic lands er i foil!

Sammensæt to Jumpstart Booster Packs og du har et deck på 40 kort der er klar til at blive spillet! For at opnå en ekstra særlig oplevelse kan pakkerne desuden kombineres på tværs af forskellige Jumpstart-udgivelser!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Phyrexias invasion af Multiverset er påbegyndt - og intet plan er sikkert!
  • Det lykkedes ikke gruppen af planeswalkers at forhindre den phyrexianske invasion, og det er tid til at tage kampen op med Elesh Norns Machine Legion, side om side med både nye og velkendte ansigter på tværs af utallige forskellige planer. Uanset udfaldet vil Multiverset aldrig være det samme igen!
  • For bedre at fortælle en historie over en længere periode er March of the Machine efterfulgt af en "Epilogue"-serie, nemlig March of the Machine: The Aftermath.
  • Battle er en ny type af kort! Du kan kaste en Battle med samme timing som en Sorcery eller et Creature, og det kommer i spil med et antal af Defense Counters. Battles kan blive angrebet og skadet for at fjerne disse counters, og når en Battle er løbet tør for counters, bliver den besejret. Alle Battles i March of the Machine har undertypen Siege - når du selv får et af disse kort i spil, vælger du en modstander som kan forsvare og blokere på vegne af den Battle, imens det er din opgave at angribe den! Du kan derefter angribe den Battle ligesom hvis det var en Planeswalker under den forsvarende modstanderes kontrol. Når du besejrer den Battle, bliver den exiled hvorefter du kan kaste bagsiden af kortet.
  • Backup er en ny evne på creatures der kommer allierede til undsætning for at forsvare deres hjemplaner! Når du får et creature med Backup i spil, giver det et antal af +1/+1 counters til et creature - hvis du vælger et andet creature end det der udløser Backup, får det desuden alle abilities på Backup-væsenet under linjen med "Backup" indtil slutningen af turen.
  • Phyrexia spreder sin storhed på tværs af multiversets planer med Incubate! Hvis et kort beder dig om at Incubate, laver du en Incubator Artifact token med et antal af +1/+1 counters - og for 2 mana kan den token transformeres til sin bagside, hvor den er en 0/0 Phyrexian Artifact Creature token!
  • March of the Machine har et ekstra stort fokus på Transforming Double-Faced Cards - kort som kan forvandles fra forsiden til bagsiden. Disse er eksempelvis Battles, Praetors der bliver til Sagas, og væsener der forvandles til Phyrexians på tværs af multiversets mange planer! Hver Draft og Set booster pack har 2 garanterede Transforming Double-Faced Cards.
  • De mange planer som er under angreb er ikke forsvarsløse - og for at stå imod invasionen fra New Phyrexia er mange helte, skurke og monstre nødt til at arbejde sammen på hidtil usete måder! March of the Machine har en lang række "Team-Up"-kort hvor 2 legendary creatures arbejder sammen på 1 kort. Ofte er disse evner inspireret af tidligere versioner af de separate versioner af de to legendary creatures, men samlet på en ny og synergistisk måde!
  • Multiverset er fyldt med legendariske væsener, og mange af historiens mest kendte vender tilbage i March of the Machine som Multiverse Legends! Hver Set og Draft booster pack indeholder 1 kort fra Multiverse Legends - et "undersæt" med stærke genoptrykte kort fra tidligere serier, i en særlige Showcase-stil der er kædet til det plan som kortet er fra. Disse kort bliver ikke lovlige i Standard-formatet af dette genoptryk, men kan godt bruges i Sealed og Draft!
  • Collector booster packs fra serien har desuden mulighed for at indeholde Multiverse Legends i en ny og flot type af foil: Halo Foil! Ca. 10% af Collector booster packs fra March of the Machine indeholder en Halo Foil. Hvis du er ekstra heldig, kan det være at du åbner et nummereret kort fra Multiverse Legends! Der bliver i alt tryk 500 nummererede versioner af hvert kort fra Multiverse Legends, i ekstra flot Double Rainbow Foil, og der er ca. 1% sandsynlighed for at finde et nummereret kort af denne type i en Collector booster pack.
  • De fem Praetor-kort i serien optræder også som nummererede versioner med 500 trykte eksemplarer af hvert kort - disse er endnu mere sjældne end de nummererede kort fra Multiverse Legends, idet under 1% af Collector booster packs indeholder disse kort, og de har eksklusive illustrationer som ikke findes på andre udgaver af kortene.

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektsnr 628142749

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

March of the Machine - Jumpstart Booster Pack

Pris

67 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.7

Kelz0r

Företag

47 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?