Beskrivning

Her finder du 1 stk Commander deck - til absolut lavpris!

Ligesom ved tidligere Commander-udgivelser indeholder hvert deck 100 kort, og kan bruges direkte fra æsken af til at spille Commander!

Hvert deck indeholder desuden en Collector Booster Sample Pack med 2 særlige kort!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Velkommen til Baldur's Gate! Commander Legends: Battle for Baldur's Gate er en særlig serie med kort der er lavet til Commander-formatet! Mange af af de nye og genoptrykte kort i serien er stærkere end normale nye udgivelser, og kortene bliver derfor ikke gjort lovlige i fx Standard-formatet ved dette optryk.
  • Denne serie har fokus på Dungeons & Dragons, og i særdeleshed byen Baldur's Gate fra den kendte setting Forgotten Realms! Du kan forvente at møde kendte ansigter fra både videospil og litteratur der finder sted i området - såsom Minsc og hans miniature-kæmpe-rumhamster Boo!
  • Ligesom den tidligere serie Commander Legends er der ekstra mange kort i hver Draft booster pack til denne serie - dette gør det muligt at bygge et Commander deck til Limited-formater såsom Sealed eller Draft ved hjælp af blot nogle få pakker fra serien!
  • Mange eventyrere har en baggrundshistorie der er med til at definere dem, og det repræsenteres i denne serie med Choose a Background hos en række af legendary creatures! Serien har Backgrounds, der er legendary enchantments som forstærker din Commander, og hvis din Commander har Choose a Background, kan du vælge en Background enchantment som en ekstra Commander! Dette giver dig adgang til at spille Background-kortet i løbet af spillet, når din Commander er klar til at afsløre historien om sin fortid. Begge Commanders kan vende tilbage til din Command Zone hvis de forlader battlefieldet senere, og den ekstra "Commander Tax" på +2 mana som betales ekstra når man spiller sin Commander efter den første gang, bliver udregnet separat for hvert af dine Commander-kort!
  • Dungeons vender tilbage fra Adventures in the Forgotten Realms! Et kort der tillader dig at Venture into the dungeon giver dig mulighed for at vælge en dungeon og få den første effekt - eller, hvis du allerede er i en dungeon, at bevæge dig videre for at få stadigt stærkere effekter! Det udvides i denne serie med Take the Initiative, der giver dig adgang til den særlige dungeon Undercity - og gør det muligt for dig at begive dig dybere ind i Undercity hver gang det bliver dit upkeep. Men pas på - for hvis en af dine modstandere giver combat damage til dig med et creature, overtager modstanderen The Initiative fra dig, og får selv adgang til Undercity!
  • Som navnet Baldur's Gate antyder, har byen en række af porte - og for første gang uden for Ravnica ser vi i denne serie nye Gate-lande! Denne gang er Gates i højere grad fokuseret på særlige effekter, inklusiv effekter der bliver stærkere jo flere Gates du har i spil!
  • Evnen Myriad vender tilbage fra tidligere Commander-udgivelser, og gør det lettere at angribe flere modstandere på samme tid! Når et væsen med Myriad angriber, laver du en midlertidig token der er et kopi af væsenet for hver af dine andre modstandere, og hver kopi angriber en separat modstander. Disse tokens varer kun indtil slutningen af combat, hvor de bliver exiled.
  • Man kan ikke have Dungeons & Dragons uden eventyr, og Adventures vender tilbage efter vi så denne mechanic blive introduceret i Throne of Eldraine! Et kort med Adventure kan spilles på en alternativ måde fra hånden, hvorefter kortet bliver exiled og er på eventyr. Du kan senere spille kortet fra exile så længe det stadig er på eventyr, men kan i så fald kun spille det med kortets normale effekt.

Følgende kort kan eksempelvis findes i produkter fra serien:

Objektsnr 628142780

Visningar 348

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Commander Legends: Battle for Baldur's Gate - Deck: Draconic Dissent

Pris

395 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.7

Kelz0r

Företag

47 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?