Beskrivning

Her finder du 1 stk. prerelease box med 6 boosters og et stemplet foil-promokort der kan være en rare eller en mythic rare!

Æsken kan evt. bruges til at indeholde kortene du trækker, så hvis i er nogle stykker, der planlægger jeres egen sealed-turnering, er æsken her perfekt!

Hver box indeholder:

  • 6x Draft Booster Packs
  • 1x Foil rare eller foil mythic rare promokort
  • 1x Spindown-terning
  • En lille introduktion til serien, med vejledning til at lave decks i en sealed-turnering

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Det er tid til at tage kampen op med Phyrexia! Vi rejser til New Phyrexia - for første gang siden Scars of Mirrodin-blokken - hvor den phyrexianske praetor Elesh Norn planlægger at invadere andre planer for at bringe Phyrexias storhed til resten af multiverset!
  • Poison counters er tilbage! Væsener med Toxic giver 1 eller flere poison counters til modstanderen samtidigt med combat damage. Hvis et væsen får flere instanser af Toxic-evnen, giver den sin totale Toxic-værdi som poison counters. Når en spiller har 10 eller flere Poison counters, taber de spillet!
  • Mange af Phyrexias væsener, mekanismer og sågar lande bruger Oil Counters - enten som resurse eller som forstærkning! Disse kan med fordel forøges med...
  • Proliferate! Denne mechanic vender tilbage - når et kort beder dig om at Proliferate, vælger du et hvilket som helst antal spillere og/eller permanenter der har counters på dem. For hvert af dem, giver du 1 yderligere counter som allerede er der - eksempelvis en Poison counter til en spiller, eller en Oil counter til et permanent.
  • Vejen mod phyresis er grusom, og du kan drage fordel af dette med Corrupted! Denne type af effekt er stærkere end ellers, men kræver at en af dine modstandere har 3 eller flere Poison counters.
  • New Phyrexia som vi kender det har ikke udryddet de sidste rester af Mirrodin. Equipment-kort med evnen For Mirrodin! laver hver især en 2/2 Rebel creature token når de rammer battlefieldet, og equipmentet bliver attached til den token med det samme.
  • Flere af de planeswalkers som er taget til New Phyrexia for at kæmpe er blevet Compleated! Hver af disse indeholder et eller flere phyrexianske manasymboler i deres cost. For hvert af disse symboler du betaler med 2 liv i stedet for 1 farvet mana, ankommer planeswalkeren på battlefieldet med 2 færre loyalty counters.

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektsnr 628142816

Visningar 221

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Phyrexia: All Will Be One - Prerelease Pack

Pris

275 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

48 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?