Beskrivning

"Straight from the blood-drenched imagination of our illustrious parun!" - Nyoser, Gore-House ringleader.

I Return to Ravnica-settet från 2012 återvänder du till den enorma staden Ravnica och dess många gillen som ständigt strävar efter att expandera inflytande i skuggan av en allt skörare maktbalans. Den här aggressiva leken är fokuserad på Cult of Rakdos, en personlighetskult inom Ravnicas lagliga - och olagliga - service-sektor. Bland dess medlemmar finns allt i från harmlösa svindlare vars tillhåll är stadens mörkare gränder, till sadister verksamma i ökända tortyr-kammare. Ett flertal av korten har egenskapen "Unleash", vilket gör Rakdos-krigarna starkare på bekostnad av deras förmåga att blockera attacker.

Namn: Return to Ravnica - Rakdos Gore-House Deck - MtG
Format: Peasant
Färg: Röd, Svart
Meta: Unleash
Set: Return to Ravnica (RTR, 2012)
Antal kort: 60
Skick: NM/EX. Enstaka kort med sämre skick kan förekomma.

Om formatet: Peasant är ett format där enbart kort med raritet 'common' får användas, med undantag för max 5 st med raritet 'uncommon'. Det är med andra ord likt Pauper, men låter samtidigt folk använda uncommons för att skapa ytterligare synergier. Peasant är ett kul och prisvärt format som gör att spelare kan testa en mängd olika spelstilar utan att lägga ut för mycket pengar. Formatet är välkänt men ej officiellt.

Vi bygger våra lekar med immersion och lore i åtanke, och playtestar dem alltid innan försäljning. Vi försöker så gott det går att alltid ta kort från det set eller plane som passar absolut bäst, men använder mekaniskt identiska reprints då vi temporärt har slut. Korten kan med andra ord rent kosmetiskt skilja från de på bilden, speciellt basic lands. Introducera dina vänner eller familjemedlemmar till Magic: The Gathering via Black Border Archives kreativa lekar. Vill du att vi sleevar samtliga kort med Ultra Pro penny sleeves helt gratis, meddela oss så ordnar vi det i samband med att vi packar och skickar ordern.

Köpvillkor:
- 14 dagars ångerrätt.
- Frakt betalas av köpare.
- Vid retur står du som köpare för frakten och vi återbetalar pengarna så snabbt som möjligt efter mottagen retur.

Objektsnr 629815699

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 23:16

Return to Ravnica - Rakdos Gore-House Deck - Magic: The Gathering

Såld för

85 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?