Beskrivning

Bemærk at dette er en JAPANSK booster box med JAPANSKE kort!

Du finder her 1 stk. Booster Box med i alt 36 Booster Packs - til en helt utrolig lav pris!

Vi køber som altid stort ind og kan tilbyde de laveste priser!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Pre-Release / Launch Party & Game Day Events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk - til lavpris!
Se mere her!

Velkommen tilbage til Zendikar!

Zendikar er en verden med frodige (men kaotiske og uforudsigelige) mængder af mana, spredt på tværs af farligt terræn. I lang tid tog eventyrere rundt og udforskede gamle ruiner, engle og Kor patruljerede himlen og vampyrer holdt sig for sig selv i sumpene. Men det viste sig, at de tre planeswalkers Sorin, Urin og Nahiri for utallige år siden havde brugt Zendikar som fængsel for de lovecraftianske Eldrazi-væsener, og dragemagikeren Sarkhan Vol (som befalet af dragen Nicol Bolas) narrede pyromantikeren Chandra Nalaar til at bryde seglet og slippe de enorme væsener fri. Zendikars indfødte var nødt til at glemme fortidige stridigheder og stå sammen imod de ufattelige Eldrazi, der truede med at ødelægge deres verden - for derefter at spredes på tværs af multiverset på en rejse mod andre verdener.

Særtræk ved Battle for Zendikar

  • Full art lands vender tilbage! Hver basic land type dukker op med 4 nye billeder og et reprint fra den oprindelige Zendikar-serie!
  • Zendikar Expeditions er en miniserie af 25 full-art foil-lande, som kan dukke op i stedet for almindelige foil-kort i boosters, med samme sjældenhed som foil mythic rares. Disse 25 kort inkluderer fetchlande, shocklande og de nye dobbeltlande! Kortene er lovlige i Limited-formater (Draft og Sealed), men i Constructed må de kun spilles, hvis kortet også er udkommet "normalt" i en serie, der er lovlig i formatet (så de 5 nye dobbeltlande er lovlige lige så længe som Battle for Zendikar selv, imens shocklande fra Ravnica/Return to Ravnica er lovlige i Modern, men ikke i Standard).
  • Eldrazi og Ally creatures dukker op igen, med nye mechanics!
  • Når et Eldrazi-væsen med Ingest giver combat damage til modstanderen, exiler man det øverste kort i deres library. Eldrazi-væsener med Ingest "spiser" kort, og Eldrazi Processors "fordøjer" dem senere ved at flytte dem fra exile-zonen til modstanderens graveyard.
  • Kort med Devoid har ingen farve, selv om man bruger farvet mana til at spille dem. Mange Eldrazi-kort giver en fordel til farveløse kort, og Devoid hjælper altså med at fokusere på dette tema.
  • Ally-væsener med Rally har en bestemt effekt når de kommer i spil, som gentages, når andre Allies kommer i spil under din kontrol!
  • Kort med Awaken giver dig muligheden for at betale ekstra for et kort, og til gengæld bliver et af dine lande til et væsen.
  • Kort med Converge gør dine spells bedre jo flere forskellige farver mana du bruger på dem (i stil med den gamle Sunburst-mechanic).
  • Landfall vender tilbage - en evne der belønner dig for at lægge lande i spil. Som noget nyt kigger nogle kort nu efter, om du spiller visse bestemte slags lande - fx et væsen der bliver stærkere hver gang du spiller et land, men endnu stærkere når du spiller en Forest!

Følgende kort er fra Battle for Zendikar:

Objektsnr 630969891

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Battle for Zendikar JAPANSK/JAPANESE Booster Box: 36 Packs

Pris

1 407 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

67 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?