Beskrivning

Vi kommer köra ut massor av mysteriebox av både Pokémon och tidningar från vårat stora lager. Det är tusentals och åter tusentals med Pokémonkort. Bilder visar bara ett litet litet urval av det som du kan få i en av de boxar du köper. Vi har i blindo tagit kort och stoppat ner i olika lådor som vi kommer skicka till er. Alltså kan vara värde från några kronor till tusentals. Vi har iaf räknat att där ska vara minst 30 kort i varje liten låda som vi skickar iväg.
Vi vill vara tydliga med att det som är på bilderna behöver inte alls vara det som du får i någon box du köper. Eller så är det de flesta på bilden. Det är alltså bara ett exempel på bara några få bilder vi har.

Alla Pokémonboxar (30st i en box) är alltså helt slumpmässiga. Väldigt blandat, men vi vet om att i vissa lådor så är det med vissa väldigt värdefulla kort, kanske flera stycken i en och samma.

Vi kommer ge olika alternativ till frakt. Vi föredrar med postnord skicka lätt då det är spårbart och kommer alltid fram än så länge. Eller så väljer ni att ta vanliga frimärke, men då står vi inte för om paket kommer på villovägar.
Hör gärna av er om ni vill ha en speciell frakt.
Vi samfraktar förstås och sen kan ni även hämta på WestComics Halmstad.
Butiken är öppen
tisdagar 12-17
lördagar 10-15.

Lycka till och ha en fin dag på er

Objektnr 627472386

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 15:14

Pokémon mysteriebox nr 20 westcomics fyndrea 99:-

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

WestComics

Halmstad, Sverige

5.0

WestComics

Verifierad

Toppsäljare

384 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?