Beskrivning

En väldigt söt sparbössa i form av en elefant som kallades Myntrik.
Dessa färgglada elefanter tillverkades av MK-Tuote AB i Finland till Föreningsbanken under 70-80 talen.
Till dessa sparbössor följde ingen nyckel med utan när bössan blev full fick man ta den under armen och bege sig till banken som låste upp tömningsluckan.

Höjd ca 20 cm cm
Längd ca 27 cm

Konditionsrapport:
Väldigt fin. Hel utan sprickor. Bruksslitage i form av ytliga skråmor
Nyckel saknas som sig bör då de förvarades på bankkontoret.

Information och villkor

Under namnet Diversebutiken säljer vi, som namnet ger en hint om, varor inom väldigt många olika områden och kategorier av gammalt och nytt, såsom porslin, keramik, prydnadssaker, kläder, skor, smycken, verktyg, fordon, fordonsdelar och tillbehör, elektronik mm.mm.

Vi gör vårt bästa för att beskriva varan som är ute till försäljning med text och bild. så att du som köpare kan bilda dig en uppfattning om skicket på varan och därmed avgöra om du vill delta i budgivning. Kontakta oss gärna för ytterligare information kring varan du är intresserad av. Bud på tradera är bindande och budgivare ska vara beredd på att fullfölja köpet.

Betalningsvillkor: Betalning sker via Tradera på de sätt som anges i auktionen. Varor som köpts på auktion eller köpts direkt förfaller till betalning inom 5 bankdagar från auktionsslut/köp.

Fraktpriser/Shipping cost: Angivet fraktpris gäller inom Sverige och baseras på Postnords taxa som utgår från vikt och/eller volym på försändelsen, vi tar inget extra betalt för paketering och emballage. Om samma köpare vinner flera auktioner så samfraktar vi givetvis för att hålla ner fraktkostnaden.

The shipping cost shown refers to the cost in Sweden. International buyers in the European Union can see the shipping cost here on Tradera by selecting country in the list. Buyers outside the European Union, please contact us for shipping cost.

Leverans: När betalning registrerats så paketeras varan och skickas så fort som möjligt, betalda ordrar skickas iväg senast inom 2 vardagar från betalningstillfället. Leverans sker med Postnord. Större saker, till exempel fordon, avhämtas på plats av köparen.

Ångerrätt: Som köpare gör du en trygg affär eftersom du har 14 dagars ånger-/returrätt efter att du mottagit din vara. Varor som returneras ska vara i samma skick som när den lämnade oss, returneras i sin förpackning samt ev. taggar och etiketter mm ska finnas kvar för att vi ska kunna godkänna en retur. Kontakta alltid oss innan retur. Köparen står för fraktkostnaden tillbaka till oss vid ångrat köp.

Försändelser som mottagaren inte tar emot: För försändelser som inte hämtas ut/tas emot av köparen, och som av den anledningen returneras till oss, fakturerar vi köparen en avgift på 195 kronor + fraktkostnaden för returen.

Blev du inte nöjd med ditt köp eller har något gått fel? Kontakta oss så hittar vi en lösning.

Kontakt: Bästa sättet att kontakta oss på är direkt via Traderas meddelandefunktion

Hjärtligt välkommen att kika in på våra auktioner och att lägga bud

Med vänlig hälsning

Diversebutiken

Objektsnr 630909665

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 15:12

Stor Sparbössa Blå Sparelefant Myntrik Föreningsbanken 70/80-tal

Utropspris

|0 Bud

350 kr

Slutar om

Diversebutiken

Tärendö, Sverige

5.0

Diversebutiken

Företag

Toppsäljare

514 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?