Beskrivning

Borkum Riff - inget en van piprökare i vanliga fall förknippar med klass och god smak men för den äventyrlige har de i alla fall lyckats producera detta resepipställ i äkta chromium steel. På kontoret, i baren, i tågvagnen och på flyget - ja, varthelst Ni så önskar kan Ni med en världsvan gest ta fram detta praktiska och eleganta ställ.

Förbluffa Edra vänner då deras skadeglädje förbyts till grön avund när de inser att de helt felaktigt gottat sig åt att Ni inte kan ställa ner Er pipa. Ur bröstfickan på Safarikostymen plockar Ni med en elegant gest fram detta stiliga etui i äkta konstläder och samtidigt som Ni med en trollkonstnärs skicklighet döljer skammens logotype "Borkum Riff" i handflatan, lyfter Ni så med andra handens tumme och pekfinger lekande lätt fram detta revolutionerande och skinande lilla ställ som t om kan vikas ihop. Tål resor till djungel, bergstoppar och t om havets botten, ja, varthelst Ert nästa äventyr för er.

Levereras i obruten originalförpackning tillverkad av den finaste plastic.

NOTA BENE: Pipan på bilden ingår ej utan är bara till för att visa att stället passar utmärkt till pipor upp till yppersta kvalitét.

Objektsnr 627528874

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 22:07

Pipställ för upptäcktsresande

Såld för

99 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?