Posten Lantbrevbärarens kassalåda kassaskrin

120 besökare
kr
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Om säljaren

Beskrivning

postens svarta kassalåda, dom grejerna som finns är på bild 2, ena halvan på spärren är av bild 4 längst upp, postens märke syns på bild 5. Jag vet inte om det skall vara mer delar eller om den är komplett.
Måtten på själva lådan 35x25x17 + handtag gångjärn mm.

Kolla https://digitaltmuseum.se/011024612733/kassalada

Jag anger alltid fraktkostnad, försöker att hitta det billigaste fraktsättet, debiterar inget för emballage, bjud därefter, inga dolda kostnader tillkommer du vet alltså vad varan kostar totalt, vill du ha annan fraktlösning prata med mig. Jag försöker ge så bra beskrivning och rättvisande bilder som möjligt, men om du inte är nöjd kontakta mig. Jag stänger av min telefon när jag sover, men på normal tid fungerar det, och mejl går också bra. Jag litar på posten och försöker paketera väl, men jag föreslår att du vill ha rek på värdefulla grejer det måste du begära innan du betalar, en annan möjlighet är ju schenker eller bussgods då får man också paketidentifikation och kan följa försändelsen på deras sida på nätet. Jag samfraktar gärna då blir det ju billigare frakt. Hittills har jag skickat samma eller nästa dag efter att jag sett pengarna på kontot, och kollar kontot dagligen, så leveranstiden beror på vilken bank som används och den som fraktar. Jag hoppas jag ser pengarna på kontot inom 5 bankdagar, vid problem kom överens med mig hur du vill betala.

OBS OBS På grund av många bedrägeriförsök på Tradera kommer jag att skicka varan bara till den adressen och den personen som är registrerad hos tradera.

Om vi inte har kommit överens om annat innan auktionens slut.

Titta på mina andra roliga grejer, samfraktar gärna.
Vinnarmejl endast från tradera