Beskrivning

OBS! Du får automatiskt betalningsinstruktioner med Traderas automatiska vinnarmail! Jag skickar ej separat vinnarmail. Maila mig om ni inte får Traderas vinnarmail. Hör av er om ni inte kan betala inom tre bankdagar så kan vi komma överens om något.

Vara: Leksaksstrykjärn från 50-talet, möjligtvis tillverkat på 40-talet. Har tillhört min faster så jag kan säkerställa att det är inköpt tidigt 50-tal.

Trähandtag målat i rött.

Mått:
Längd: 7,8 cm
Bredd: 4,5 cm
Höjd: 6,5 cm

Skick:
Helt ok, men inte nyskick. Inspektera bilderna. Det finns en färgfläck som syns på bild 4. Kanske är det från samma som det är lite vita skuggor undertill också. Antar att man kan skrapa bort och tvätta bort med sprit/bensin eller liknande (bara man inte kommer när lacken på handtaget, men det ska ju inte vara så svårt, bara man vet om att lacken där kan förstöras av lösningsmedel).

Obs, ej avhämtning. Skickas spårbart till ombud. Varan väger 257 g, och kan skickas i försändelse 250-500 g. Jag tar inget extra betalt för emballage eller packning utan enbart det som fraktbolaget tar.

I hemmet finns hund och katt.

Vid överenskommelse kan betalningen få vänta med än 3 dagar, men hör av er om ni inte betalar inom 3 dagar, så att jag vet vad som är på gång och slipper börja undra och maila. När jag har fått betalningen på mitt konto, så postar jag så snabbt det går.

Objektsnr 631269136

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:09

Strykjärn 40 50 tal leksak leksaksstrykjärn retro semiantik vintage

Pris

100 kr

HotRag

Kode, Sverige

5.0

HotRag

Verifierad

Toppsäljare

1 933 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?