Beskrivning

En lampa som sannolikt använts vid järnvägen av tågklarerare eller liknande. Ålder vet jag inte men den borde vara ganska gammal - antik?

Med knappar så ändras från vitt ljus till rött eller grönt. Jag tror att den drivs av batteri men jag lyckas inte öppna den och se. Troligen finns inga batterier som passar nu. Jag tror att det är ett batteri i som ärjat, eftersom det kommer ut vita korn när man håller den upp och ner och skakar.

Se bilder för skick. Den är lite dammig och smutsig, jag lämnar till köparen att rengöra samt ta reda på ev gammalt batteri. Den är rejäl, väger ca 2,5 kilo.

Frakt med Postnord, Schenker, DHL eller avhämtning i Västerås. Obs, frakt med schenker tar längre tid eftersom jag inte kan lämna in så ofta - det kan ta drygt en vecka innan jag lämnar in. Angett fraktpris är de två billigaste alternativen, kontakta mig innan betalning om annat önskas.

Köparen betalar frakten. Fråga gärna om ni undrar över något. Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmeddelande, se information om betalning mm där. Vid vinnande bud på flera av mina auktioner sampackar jag. Betalning helst inom 5 dagar. Jag tar ej betalt för packmaterial och jag packar mycket noga. Katt finns i hemmet. Lycka till!

Objektsnr 627495362

Visningar 221

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 19:03

Lampa, järnväg, tågklarerare, lokförare, signal, signalljus, SJ, tåg, ånglok

Slutpris

|

194 kr

Auktionen är avslutad

DeMjuuse vann auktionen

Ylvalii

Västerås, Sverige

5.0

Ylvalii

Verifierad

Toppsäljare

1 442 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?