Beskrivning

"Legend of Zelda: Link's Awakening DX" är en uppfräschad och färglagd version av det klassiska äventyrsspelet för Game Boy Color, släppt 1998. I denna version får spelarna återuppleva Links oförglömliga äventyr på Koholint Island, men den här gången i levande färg. Spelet följer samma spännande berättelse där Link måste samla magiska instrument för att väcka den mytomspunna Wind Fish och hitta en väg hem efter ett skeppsbrott.

DX-versionen behåller all charm och utmaning från originalet och tillför dessutom några nya funktioner, inklusive en exklusiv färgdungeon som utnyttjar Game Boy Colors färgfunktioner för unika pussel och utmaningar. Detta extra innehåll ger spelet ytterligare ett lager av djup och återuppspelbarhet.

Med dess färgstarka grafik, tidlösa gameplay och extra innehåll är "Link's Awakening DX" inte bara en hyllning till originalet utan också ett måste för Zelda-fans och en perfekt ingångspunkt för nya spelare som vill utforska seriens rötter på en bärbar konsol. Det är kort sagt ett äventyr som håller sig lika fräscht och engagerande idag som när det först släpptes.

Objektnr 631507435

Visningar 229

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 15:39

The legend of Zelda- link’s awakening DX

Slutpris

|

430 kr

Auktionen är avslutad

Cvi vann auktionen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?