Beskrivning

Windows, Mac CD Datorspel
Ahead multimedia

Nyskick

Samfraktar gärna. Se mina andra produkter

"Mattemaskinen" är ett utbildningsspel från 90-talet designat för att hjälpa barn lära sig matematik på ett roligt och engagerande sätt. Spelet presenterar spelaren för en rad matematiska utmaningar och problem som täcker olika områden inom matematiken, såsom addition, subtraktion, multiplikation och division. Genom att använda sig av en "maskin"-tematik, där spelaren matar in svar som om de vore delar i en maskin, erbjuder spelet en unik och interaktiv metod för att öva på och förstå matematiska koncept.

Grafiken och designen är enkel och barnvänlig, med ljusa färger och tydliga gränssnitt som gör det lätt för barn att navigera och förstå spelet. "Mattemaskinen" sätter en stark grund för matematisk förståelse genom att erbjuda varierade svårighetsgrader, vilket gör det lämpligt för barn i olika åldrar och med olika kunskapsnivåer.

Genom att kombinera utbildning med spel, lyckades "Mattemaskinen" fånga barns uppmärksamhet och göra inlärningsprocessen både rolig och belönande, vilket gjorde spelet till en populär resurs i hem och skolor under 90-talet.

Objektnr 627375582

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mattemaskinen (Pc, Mac, 1997)

Pris

149 kr

Pkall

Riala, Sverige

4.9

Pkall

Verifierad

Toppsäljare

3 132 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?