Beskrivning

Backpacker 3 - klassiskt PC-spel

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad originalask av DVD-typ.

Tidigare versioner i Backpackerserien har sålt i fantastiska 700 000 exemplar!

Backpacker 3 är frågesportsspelet för hela familjen! Spela själv, spela offline mot andra vid samma dator eller spela mot andra på internet. Ta dig runt jorden genom flyg, buss, båt eller tåg och besök 800 sevärdheter i totalt 100 olika städer.

Sök jobb, tjäna pengar och res vidare och upplev mer!

Spelidén innebär att man får uppleva hur det är att vara en backpacker. Genom att resa får man uppleva nya städer och kulturer. Spelaren får även med jämna mellanrum testa sina kunskaper om platsen man befinner sig på.

För att få möjlighet att resa vidare måste man ha en reskassa och för att få ihop en reskassa måste man jobba. Till varje plats man reser finns det ett antal jobb att söka. Möjligheterna att få jobb bestäms av vilka tidigare erfarenheter man har skaffat sig i spelet och de kunskaper man har om platsen man befinner sig på. Om det går bra tjänar man pengar och kan resa vidare.

I varje stad finns det också sevärdheter eller berömda platser man kan besöka. Varje plats har också en faktaruta som ger spelaren en chans att lära sig mer. Man har nytta av att vara nyfiken i spelet. Det ökar möjligheterna på arbetsmarknaden och är värdefullt när man får en fråga som kanske handlar om just det stället man besökt.

Spelet innehåller 9000 nyskrivna frågor. Både barn och vuxna kan spela mot varandra i samma spel genom att välja olika svårighetsgrad på frågorna.

Trevlig resa!

Saxat från recensioner på nätet:

Recension nr 1:
Jättebra

Fördelar du lär dig en massa saker

Nackdelar all tid du har går åt

"Backpacker, ett spel för äventyrare"
Backpacker har jag spelat ända sedan jag var liten. Gud så roligt det är. Man börjar i en valfri stad o ska sedan resa runt över hela världen för att till slut komma tillbaka till den staden där du började. När du gör det är spelet slut. Ett tips är då att skriva ner alla städer du åker till så att du verkligen får med alla och inte råkar hamna på din startort av rent misstag.

Man åker i vilket fall runt o väljer hotell och skaffar en massa jobb där du ska ha en viss procent rätt på alla frågor som ställs för att få jobbet. Får du jobbet får du ett så kallat certifikat som gör det lättare för dig senare att få jobben med högre krav. Du kan även samla på dig en massa prylar som du sedan kan sälja för att tjäna pengar. För varje jobb du får inkasserar du en viss summa pengar som du sedan använder för att kunna flyga, ta tåget eller båten till nästa stad. så det gäller att hålla koll på dina pengar så du har råd att ta dig runt.

Ett väldigt roligt spel som man lätt fastnar i, för personer som vill veta lite mer om olika ställen o tycker det är roligt att lära sig nya saker eller bara helt enkelt vill testa sina kunskaper inom olika områden. Jag lovar, du lär dig något nytt varje gång du spelar.

Har du inte redan spelet, SPRING och köp det!


Recension nr 2:

"Backpacker 3 kan vara roligt när man har tråkigt."

Backbacker 3 är en uppföljare på Backpacker 1 och Backpacker 2. Jag spelade detta datorspel mycket när jag var mindre i brist på annat att göra. Spelet går ut på att man reser runt i världen och svarar på en massa olika frågor. Genom att resa runt får man uppleva olika land och städer och därefter svara på frågor som gäller en massa olika saker.

Man måste ha pengar för att kunna fortsätta sina resor och det får man genom att svara rätt på så många frågor som möjligt, vilket kan vara klurigt ibland. På varje plats finns det en massa jobb att söka och får man ett jobb tjänar man ännu mera pengar.
Spelet innehåller 9000 olika frågor och kan spelas utav både barn och vuxna eftersom det går att ställa in svårighetsgraden.

MINA ÅSIKTER

Jag spelade som sagt detta spel mycket när jag var yngre och hade tråkigt. Idag förstår jag att spelet faktiskt gav mig något eftersom man alltid lärde sig någonting. Man fick välja att vara en kille eller tjej och det hände mycket saker i spelet. Man kunde till exempel vara så fattig så man måsta sova på gatan, och därefter blev man rånad utav en tjuv. Ibland levde jag mig in i spelet väldigt väl och blev både förbannad och upprörd när det inte gick som det skulle.
Många frågor var för svåra men det blev ändå aldrig tråkigt eftersom det var en utmaning.

Grafiken och ljudet är helt okej men jag brukar inte observera det speciellt väl.
Jag rekommenderar Backpacker 3 till hela familjen, det kan vara riktigt kul!

Systemkrav: Win 98/ME/2000/XP (Fungerar även till många nya datorer)
400 MHz
128 MB RAM
500 MB ledig hårddisk.

Språk i spelet: Svenska

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628211073

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 10:41

Backpacker 3 - klassiskt PC-spel / NY inplastad <----

Pris

225 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 532 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?