Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Project Snowblind

Project Snowblind startar lite försiktigt men växertill ett riktigt underhållande och väldigt genomarbetat actionspel.Tempot är oftast väldigt bra men övergår stundtals till frenetisktkaos.

Gamespy skriver att Project Snowblind är Deus Ex som har fåttett actionfokuserat ansiktslyft. Testaren tycker att spelet ärväldigt bra och att det är unikt på det sättet att det är ett av fåriktigt bra actionspel.. Han tycker att spelet erbjuder väldigtmycket variation i uppdragen vilket gör att det aldrig bliruttjatat.
Möjligheten att utveckla nya färdigheter under spelets gång är enannan sak som testaren tycker om. Vapenarsenalen är även dentillfredställande. Multiplayerläget är bra vilket kompletterar detrobusta singelplayerläget. Testaren tycker speciellt bra om att mani multiplayer läge kan spela på annorlunda sätt än i singelplayer.Det finns bland annat ett Hunter mode där alla försöker dödahuntern för att få ta över den rollen.

Deus Ex-doftande actionspel med massor av vapen och underligakroppsfunktioner. Välkommen till Nathan Frosts första dag påjobbet.

En dålig dag på jobbet kan vem som helst ha ibland. Färsk frånmilitärskolan och med sprudlande ambitioner om att göra skillnad iden pågående konflikten mot fredsstyrkorka och de som vill se ettHong Kong under annan politiskt styre.

Men Frosts första dag på det nya börjar illa, separatiströrelsenslår till och allt slutar med att vår hjälte sprängs till bitar ochdör på operationsbordet. Praktiskt nog använder läkarna Frostssöndersprängda lekamen till Projekt Snowblind och för honomtillbaka till livet. Nathan Frost är nu mer än bara människa, dåläkarna har opererat in allehanda prylar i Frost, som ska hjälpafredsstyrkorka till seger mot separatisterna.
Detta är en annons:
Project Snowblind började egentligen som Deux Ex: Clanwars ochskulle helt enkelt vara ett actionspel i den mörka spelvärlden somIon Storm har byggt upp i två spel. Eidos som finansieradeprojektet upptäckte dock att deras nya produkt kunde stå på egnaben och behöll således det mesta, men fasade ut just DeusEx-detaljerna. Kvarlevorna från denna tid är dock uppenbara bådevad gäller estetiken och många av detaljerna i själva spelet. Tillatt börja med är hjälten, precis som Deus Ex-hjältarna, kroppsligtmodifierat för att kunna använda sig av färdigheter som vanligastandardmänniskor bara kan drömma om.

Snowblind lånar element från Deus Ex, Half-Life, Halo, PerfectDark och Max Payne. Frosts nya förmågor gör det möjligt att segenom väggar, bli osynlig under en kort stund, motstå fiendeeld medhjälp av en ballistisk sköld och sakta ned tiden. Detta tillsammansmed den smått vansinniga mängd skjutvapen som Crystal Dynamicsstoppat in i spelet gör Snowblind till ett litet paradis för denactionstinne. Fem eller sex uppdrag in i äventyret utrustas Frostmed nya färdigheter och kan då köra flera olika fordon samtprogrammera om fiendernas robotsoldater och använda dem till sinfördel. Ungefär här är spelet som allra bäst och att undvikavärmesökande missiler med sin militärjeep är ett av roligastemomenten i hela spelet.

Project Snowblind startar lite försiktigt men växer till ettriktigt underhållande och väldigt genomarbetat actionspel. Tempotär oftast väldigt bra men övergår stundtals till frenetiskt kaos.Spelbarheten innehåller en viss dynamik även om spelets struktur ärultralinjär. Beträffande det visuella är Snowblind en uppvisning igrym teknik. Alla tre versionerna av spelet är väldesignade,effektfyllda och tekniskt kompletta med vansinnigt kortaladdningstider och superstabil skärmuppdatering. Tillkommer gör ettvälgjort 16:9-läge och en hel del trevliga partikeleffekter.Flerspelarläget i Snowblind är lika genomarbetat som dessvapenarsenal. Upp till 16 spelare kan mötas på någon av spelets 12banor och stödet för onlinespel i alla tre versionerna är väldigtvälgjort.

Det som roar med Project Snowblind är arsenalen och NathanFrosts uppgraderingar som kan göra de flesta halvdana banor tillröjarfester utan dess like. Vapen som Flechetten och min favoritRail Gun bjuder på god underhållning och lite skönt avbräck frånmer konventionella vapen om hagelbrakare, krypskyttegevär ochautomatkarbiner av olika slag. Resultatet är trots några mindreminus ett förvånansvärt lyckat actionhopkok.

Betyg
8 av 10

Antal spelare:
1-8

Systemkrav:
Win 2000, XP eller mer (Funkar även till många nya datorer.)
CPU: Pentium IV 2,4GHz (or AthlonXP equivalent)
RAM: 512 MB System Memory
HARD DRIVE: 3GB free disk space

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628274937

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 22:01

Project Snow blind - Deus Ex-doftande actionspel PC NYTT

Pris

60 kr
Annonsen är avslutad

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?