Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad originalask.

Gansters 2 - Vendetta är uppföljaren till den mycket populäraGangsters -OrganizedCrime. I Gangsters 2 får du uppleva tillvaronsom gangstrarnas "Capo de tutti Capi" i en äkta realtidsmiljö istaden "Temperance". Använd dina förmågor och kontakter till attsamla din "familj" av spelare, lönnmördare, räkenskapsexperter ochandra tvivelaktiga typer.

- 24 timmars gameplay, natt som dag, din strategi måste planerasför de skillnader som det medför.
- Nu lättare att kontrollera och styra dina gangsters än iGangsters 1.

Recension från nätet där spelet fick högt betyg:

Gangsters, Gangsters, Gangsters. Om du spelat Gangsters 1 såkommer du att märka skillnaderna mellan de två otroligt lätt. I detförsta spelet i Gangsters-serien var du tvungen att planera ibörjan av dagen vad dina Gangsters skulle göra. När dina karaktärerutfört alla sina uppdrag så återvända han till kontoret där hanstannade tills dagen var slut. Inte alltför sällan resulteradedetta i att man planerade fel och Gangstrarna förblev sittande heladagen utan att utföra alls särskilt mycket arbete. I Gangsters 2 ärkontrollen helt flyttad till realtidsläge. Storyn i spelet ärfullkomligt linjär. Varje uppdrag har en viss tidsgräns, oftast påett par dagar, innan någon händelse inträffar som till exempel attgangstern som du ska döda lämnar staden. Därför kan du inte spelaspelet hur långsamt som helst, utan du måste ta över stadsdelar ochviktiga områden snabbt utan pardon. Hur gör man då detta? Medmuskler så klart! Den järnhand du styr staden med utgår från dinagangsters. Du har mellan en och åtta gangsters. Men för attslagkraftigheten ska öka ytterligare kan också varje gangster haupp till fyra stycken gorillor, eller "muscles" som de i speletkallas. På detta sätt bildas små grupperingar om maximalt fempersoner som du kontrollerar. Dina gorillor kan du dock intekontrollera individuellt, de följer bara sin ledargangster och görprecis som honom eller henne.

Skydda dina territoriala gränser!

Nyckeln till framgång i Gangsters 2 är inte att ha den snyggasteoch starkaste gangstern. Snarare är det att kontrollera så mycketav staden som möjligt. I början av varje uppdrag har du endastkontroll över en liten inskränkt del av staden, något som ger digmånga valmöjligheter men inte så mycket kapacitet. För att hävdamark gör man precis som jag ovan skrev, man tar över motståndarensaffärer. I spelets kartläge visas tydligt vem som kontrollerarvilket område och kontrollen innebär också ett slags radarläge. Såfort en fiendegangster överskrider gränsen till ditt territorium såsyns det på din karta. Då är det dags att hoppa in i första bästaRoadster med en gangstertrupp och likvidera den stackaren! Allastrategispel måste ha någon sorts resurshantering som man bitvismåste snåla med. I Gangsters 2 är det kanske inte alltförförvånande pengar man leker med, pengar som behövs till bilar,vapen, gangsters, gorillor, löner och en massa mer. Som tur är harman alltid en lojal revisor som håller koll på exakt hur mångadollar du tjänar i timmen och exakt hur många dollar du gör av med.Blir utgifterna större än inkomsterna så är det dags att börjabanta!

Sprit ger stålar

Det finns två sätt att få tag på de gröna lappar som gör dittövertagande av staden möjligt. Det första är genom lagliga affärer.Dessa små butiker ligger utspridda i princip över hela staden, ochallt du behöver göra är att köpa eller ta över dem. Varje butik gerdig en ringa summa i timmen, men långt ifrån tillräckligt om du harhöga förväntningar på dig ? bepansrade bilar är inte precisbilliga! Det alternativa sättet, och det bästa sättet för att få insnabba stålar, är att sätta igång illegala hålor. Dessa huserar iskydd av en legal affär med håvar in långt mycket mer pengar än vadderas lagliga varianter gör. Under den tid då det fanns som mestgangsters i USA så fanns ett förbud mot förtärande av alkohol.Detta var orsaken till att maffiafamiljerna som tillverkade spritentjänade mer pengar än någonsin tidigare. Folk gick till lönnkrogar,speakeasys, för att få sig en sup, och polisen stod maktlös mot dearméer som dåtidens maffia med sina enorma resurser kunde anställa.I Gangsters 2 kan du självklart starta dina egna speakeasys. Mendet är inte riktigt så lätt. För att kunna servera sprit måste duockså få den från någonstans. Därför kan det vara passande attstarta ett bryggeri och ett destilleri. När du väl har en massasprit kan du lika gärna grunda ett casino, en spelhåla, en illegalboxningsklubb eller kanske ett illegalt lotteri. Snart rullarpengarna in och du kan gotta dig i fler vapen, fler gorillor ochsnabbare bilar!

Det var ett tag sedan jag spelade ett spel jag verkligenfastnade vid. Det är svårt att slita sig från Gangsters 2, så svårtatt jag missat diverse måltider, fotbollsmatcher och möten på grundav det. När du väl börjat spela och förstått grunderna i spelet sågår allt som på en räls. Inga klurigheter, bara ren maffiakänslarakt igenom.

Systemkrav:
Win 95/98/ME/XP (Fungerar även till många nya datorer.)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628356674

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:51

GANGSTERS 2 - gudfadern av gangster Sims / NYTT SPEL till PC

Pris

39 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?