Beskrivning

ARMY MEN : Operation Meltdown / PC spel

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en CD-ask.
  • Spelet är ett antal år gammalt men lika kul ändå.
  • Spelet är på engelska
Det var för många år sedan, långt innan det fanns TV-spel, som dessa små soldater i plast var en av favoritleksakerna i sandlådan. Det var ingen hejd på vad dessa små filurer drabbades av i form av brännande förstoringsglas och smällare i byggsatsbilar. Nu har sandlådan bytts ut mot datorn och dessa små plastsoldater har nu fått liv i datorvärlden.

Plastsoldaternas lilla värld är uppdelad i fyra läger; de gröna, de bruna, de blåa och de vita. Dessa fyra ligger i krig med varandra och det är våldsamma strider det handlar om. Ni kan ju tänka er resultatet när man har löpt amok med en eldkastare bland ett gäng plastsoldater. Det är nämligen fortfarande plastsoldater det handlar om så plastpölar av smälta soldater blandas med armar, ben och huvuden som flyger vida omkring när de träffas av en raket. Den enda personen som man styr i spelet är sergeanten. Eventuella följeslagare kan man bara ge enkla order som attackera, försvara eller följ mig. Det största problemet är att dessa medhjälpare är oerhört korkade och trots att man egentligen bara kan ge dem tre order så är det med knapp nöd de kan genomföra dem. Vapnen man kan hitta är det däremot inget fel på. Här finns raketgevär, minor, granatkastare och kanske framför eldkastaren ger bra eldkraft mot motståndarna. Men det finns effektivare medhjälpare. Sergeanten kan nämligen hoppa in i olika fordon vilket ger tillgång både till extra skydd och kraftiga vapen. En stridsvagn till exempel är inte bara effektiv att skjuta sönder soldaterna med, man kan även köra över dem vilket resulterar i en liten hög demolerade plastbitar. Man kan även hitta jeepar, pansarbilar och lastbilar att åka omkring med. Man kan även skjuta och bränna mycket av omgivningen på ett sätt som kan vara till nytta. Skjuta sönder en portal för att hindra fienden att komma genom porten eller varför inte spränga en mur eller köra över ett staket med stridsvagnen för att komma in i fiendens läger.

Army Men är en kul idé och för oss som är gamla nog så är det även en liten nostalgisk återblick när man återigen kan kriga med de små plastsoldaterna.

Systemkrav:
Win 95/98 (Funkar även till många nya datorer.) P-90, 16 MB RAM, 100 MB HD

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628357831

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:03

ARMY MEN / NYTT PC spel / tillbaka till SANDLÅDAN igen...

Pris

44 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?