Beskrivning

Levande Böckers Uppslagsverk för barn / NYTT till PC

  • Oanvänd CD-ROM i original som ligger i en CD-ask.
  • Pappersmanual medförljer.
  • Frågesport ingår. Tävla mot mamma och pappa!

    De flesta uppslagsverk riktar sig till vuxna. Barnen har hittills inte haft något eget, omfattande uppslagsverk på CD-ROM. Många barn är kunskapstörstande och vill gärna fördjupa sig inom olika områden. Faktaböcker för barn säljer därför bra. Med detta som bakgrund tror jag att efterfrågan av ett digitalt uppslagsverk för barn är stor. Det har Levande Böcker tagit fasta på och ger nu ut "Levande Böckers Uppslagsverk för barn".

    I uppslagsverket finns 10.000 artiklar vilket räcker en bra stund. När jag går igenom några artiklar slås jag av hur väl genomtänkta dom för det mesta är. Det finns mycket information utan att det för den skull blir korvstoppning. Dessutom finns det rikligt med illustrationer, filmer, animationer och annat som underlättar inlärningen och som lockar fram barnens nyfikenhet. Här ska tillverkarna ha en stor eloge.

    Att göra en sökning efter det som intresserar dig är jättelätt, och du kan dessutom bland annat söka bland programmets filmer, animationer och i atlasen vilket ger kraft och styrka åt programmet samtidigt som det är lättarbetat.

    Hämta enorma kunskaper om världen, Norden och Sverige i Levande Böckers Uppslagsverk för barn.
    Sök efter kunskap i de 20 olika 3D-världarna och lär dig till exempel hur länge en dykare kan stanna under vatten. Ta hjälp av den stora Panelen och sök bland de 10 000 artiklar som finns att slå upp. Välj ett ämne och samla poäng i Frågesporten. Låt en kompis mamma eller pappa pröva om de kan lika mycket som du. Forska och finn fakta i denna gigantiska kunskapskälla som både ger dig hjälp i skolarbetet och många timmars underhållning. Det här är ett program som du får svårt att slita dig ifrån.

    Systemkrav: WIN95/98/XP (Funkar även till många nya datorer.)

    Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
    Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.
  • Objektsnr 628358000

    Visningar 21

    Publicerad

    AnmälSälj liknande

    Lör 27 apr 22:05

    Levande Böckers Uppslagsverk för barn PÅ CDROM / NY <----

    Pris

    60 kr
    Annonsen är avslutad

    iButiken

    LUND, Sverige

    4.9

    Verifierad

    Toppsäljare

    195 omdömen

    Mer från säljaren

    Mer från samma kategori

    Andra har även tittat på

    Jämför slutpriser

    Vad är den värd?