Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en försegladoriginalask.

Recension av Blade & Sword från nätet där spelet fick högstabetyg 5 av 5:

Blade & Sword tar den extremt populära top-downDiabloliknande spelstilen till nya nivåer. Och medan Blade &Sword säkert kommer att påminna dig om andra liknande titlar,kommer den också att bli en stor favorit bland spelare som gillarden här typen av spel.

Denna RPG äger rum i det gamla Kina, och är fullt med unikakampsportskombinationer från det landet. Du kan spela en av treolika karaktärer, alla med olika inriktningar. En är mer smygandeoch snabb, en är stark och kraftfull och en tar mittenvägen som enkrigare av riddartyp.

Du börjar i en by som är omgiven av onda varelser. Du kaninteragera med stadens folk och hitta ditt första uppdrag. Underspelets gång kommer du att rädda fler och fler människor som gerdig fler karaktärer att interagera med och därmed fler uppdrag.

Spelet gör ett bra jobb med att anpassa monstren till dinnuvarande level of skill. I början får du bara slåss med någraodöda zombies, som är långsamma och ganska lätta att döda. När dulär dig mer speciella rörelser blir fienderna successivtsvårare.

Det finns massor av speciella moves i spelet inklusive 36 kungfu attacker och 12 riktigt superkraftfulla moves. För att aktiverade superkraftfulla movesen, måste du sakta vinna power, som du fårgenom att döda fiender. När din power är maxad, kan du släppa lossven massiv förstörelse. Krafterna ges inte enkelt till dig utan demåste förtjänas. Så du kan välja att utveckla din karaktär som dutycker passar.

Det finns flera huvudnivåer i spelet, ungefär som kapitlen iDiablo. Inom detta finns det flera sub-kartor. De flesta kartor harnågon typ av boss eller boss-levelområde som du behöver besegrainnan du kan gå vidare. Några av dessa bossar kan vara otroligtsvårta. Du bör nog spara dina superkraftfulla moves till den sistabossen på varje nivå, eftersom du kommer att behöva det.

Grafiken i Blade & Sword är mycket trevlig. Spelet har enM-rating eftersom grafiken är så realistisk och hmm, grafisk.Beroende på din karaktär, kommer du att kvista av lemmar, kastadöda kroppar på andra fiender eller till och med snurra offer högtupp i luften och hacka upp dem när de kommer ner.

Men trots att det låter huvudlöst, finns det en hel del strategii spelet.Om du gör för mycket av samma sak kommer fienden antingenatt blockera ditt slag eller flyga baklänges out of range. Så dumåste ställa in kombinationer som kommer att hålla dem off-guardmen också framför dig tills du är redo för det dödande slaget..

Blade & Sword kombinerar RPG- och actionelement, men ocksåaction- och strategielement. Räkna med bra gameplay som är byggtför att hålla.

Bakgrund
Blade & Sword, den första PC-spelstiteln som kombinerarDiablo-liknande actionelement och Street Fighter arcadefightingtillsammans, inleder en ny era inom datorrollspel, Action-RPG medfantastisk action och hisnande kampsport från gamla Kina.

Funktioner
* 3 unika spelarkaraktärer, 36 Kung Fu-attacker, 12 Superattacker
* Tre kapitel med 40 unika nivåer
* Fyrtio unika monster med speciell närstridsAI ellerarraygrupperingsAI
* Customizable Combo Attacks, använd kreativiteten att designa dinegen Kung Fu
* Cirka 140 timmars speltid

Systemkrav:.
Win98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer men kan ej garantera att det funkar till alla nya datorer.)
Pentium II 266MHz
Hard-disk Space: 1,4GB

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628359142

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:19

Blade&Sword- kombo av Diablo o StreetFighter / PC spel /NYTT

Pris

80 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?