Beskrivning

FIFA 2003 - NYTT inplastat - PC spel

Världen mest framgångsrika fotbollsspel genom tiderna.
  • Spelet är ett oanvänt originalspel inplastad originalDVD-ask.
Med fokus på grunderna i fotboll levererar FIFA Football 2003 en intensiv och hyperrealistisk fotbollsupplevelse. FIFA Football 2003 är ett spel som följer sportens fysikaliska lagar och ger spelaren en känsla av äkta fotbollskultur. FIFA Football 2003 ärtotalfotboll ända ut i minsta lilla pixel!

Features:
* Total bollkontroll - En av de största förändringarna i FIFA2003 är bollkontrollen när det gäller att dribbla, skjuta och passa. Dessa förändringar resulterar i en realistisk och balanseradspelupplevelse som inte bara innehåller snygga dribblingar, hårda skott och perfekta passningar. Du kommer även att få din beskärdadel av missade skott, konstiga returer och sneda nickar.
* Total realism - Nya FIFA Football 2003 innehåller alla stora stjärnspelare som dessutom ser ut som, och spelar precis som verklighetens förlagor. Spelet innehåller inte mindre än 16 ligor,450 lag och 10 000 spelare, alla med officiell FIFA Licens vilket innebär att alla namn, dräkter, arenor och så vidare är direkttagna från verklighetens fotbollsvärld.
* En total fotbollsupplevelse - I FIFA Football 2003 introduceras en helt ny AI-motor som utvecklats för att ytterligare höja kvaliteten inom framförallt tre områden, lagspel, taktik och spelarattribut. Detta gör att du verkligen kan utnyttja möjligheten att spela som ett lag och där igenom spela ut och bryta ner motståndarnas försvar. Du kommer även att märka hur lag som du tagit ledningen med ett eller två mål flyttar upp nästan hela laget på din planhalva. De sista minuterna gör de allt för att kvittera eller reducera din ledning.
* Förbättrad kontroll vid fasta situationer - Fasta situationer är en stor och viktig del av dagens fotboll. I FIFA Football 2003 finns ett nytt interface som gör att du måste använda både strategi och skicklighet för att utnyttja dessa gyllen lägen på bästa sätt. Den nya fasta-situation-funktionen gör att du kommer att full kontroll över styrka, skruv, längd och så vidare. Hittavinkeln, bestäm var du vill skjuta bollen och tryck till med fullkontroll!
* Nytt mästerskapsläge- Upplev den ultimata turneringen där du spelar med Europas 18 bästa lag. Känn hur spänningen ökar hos bådespelare och publik inför och under de viktiga matcherna. Med finns alla stjärnspelare och arenor. Klarar du trycket att spela borta mot Galatasaray på den ökända "helvetesstadion"? Det finns bara ett sätt att få svar på den frågan. Spela FIFA Football 2003!

Rek. ålder: Alla åldrar

Systemkrav:
Win 98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)
P3 350 MHz
64 MB RAM
450 MB Hårdiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628359948

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 03:10

FIFA 2003 - NYTT inplastat - PC spel / NYTT

Såld för

30 kr
Annonsen är avslutad

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?