Beskrivning

Fem Myror är fler än fyra elefanter Del 1 / PC spel

  • Spelet är ett begagnat originalspel och ligger i en originalask.

OBS! Läs recension av spelet längst ner

Fem myror är fler än fyra elefanter bygger på den klassiska TV-serien med samma namn och lekfulla pedagogik. Via menyn kan duenkelt följa med elefanterna på spännande resor eller hälsa på hosMagnus och Brasse. Skivan genomsyras av musik, barnramsor ochmassor av knasiga överraskningar. Välkomna till Magnus, Brasses ochalla djurens värld.

Övningar med A, B, C, D, G, I, M, O, R, V, Y, Z, Å, Ä, 3, 5, 7,9.

Systemkrav PC: Win 98/2000/XP/Vista (Funkar även till många nyadatorer.), Pentium, 133 MHz. CD-ROMspelare 8x eller snabbare, 12 MBinternminne.

Macintosh: Power PC-processor, System 7.6.1 eller senare,Cd-romspelare 8x eller snabbare, 12 MB internminne.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Saxat från recension på Reclandet där spelet fick betyget5 av 6:

Fem myror är fler än fyra elefanter TV-serien "Fem myror är flerän fyra elefanter" blev omåttligt populär när den visades på70-talet. Många barn har lärt sig såväl bokstäver som siffror medhjälp av Magnus, Brasses och Evas tokroliga pedagogiska upptåg.Själv satt jag som fastnaglad framför TV:n och mina barn har suttitåtskilliga timmar framför videon. Nu har denna serie blivitdatorprogram och än en gång får vi stifta bekantskap med Magnus ochBrasse. Med 70-talets TV-serie som grund och med hjälp av nyttmaterial har programtillverkarna gjort ett program som fick minabarn (5, 7 och 9 år gamla) att fastna framför datorn.

Mycket av 70-talsseriens charm och lekfullhet finns kvarsamtidigt som programmet moderniserats. Magnus och Brasse är t.ex.två streckgubbar med "riktiga" huvuden. Med hjälp av roliga, mensamtidigt pedagogiska övningar, lär sig barnen siffror, bokstäveroch former. I huvudmenyn kan barnen välja mellan två vägar -antingen besöka Magnus och Brasse eller följa med elefanterna.Hemma hos elefanterna finns mängder av övningar där du övarbokstäver och siffror. Eftersom programmet är del ett av två såövar du bara halva alfabetet och hälften av siffrorna. Många avövningarna hos elefanterna är uppbyggda på samma sätt. Du ska blandannat fånga bokstäver och ord som börjar på en viss bokstav. Minabarn tyckte det var roligare hemma hos Magnus och Brasse. Därhänder en hel del tokigheter. Du ska räkna vikter på Brasses grymmagym, hjälpa Magnus skriva kärleksbrev, gissa vilket djur som skabort, lyssna på sånger och mycket mera. De flesta av övningarnahemma hos Magnus och Brasse finns i tre svårighetsgrader varförövningarna kan uppskattas av barn i olika åldersgrupper.

Omdöme: "Fem myror är fler än fyra elefanter" är ett härligtprogram som väl tar vara på arvet från TV-serien. Det finns mångabra och pedagogiska övningar som på ett humoristiskt sätt gerbarnen färdigheter i bokstävernas, formernas och siffrornas mystik.Kort och gott, ett bra köp för småbarnsfamiljen.

Objektsnr 628360955

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 23:36

FEM MYROR är fler än fyra elefanter Del 1 / PC spel <----

Såld för

95 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?