Beskrivning

Fem Myror är fler än fyra elefanter Del 2 / PCspel

  • Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i en originalaskav DVD-typ.

OBS! Läs recension av spelet längst ner

"Fem myror är fler än fyra elefanter" -del 2" får du följaMagnus och Brasse på nya hisnande äventyr. Spelet på den klassiska,närmast kultförklarade TV-serien. Vår förhoppning är att lika mångabarn som lärde sig läsa, räkna och mycket mer via tv på 70-talet,ska lära sig via datorn idag.

Och ha minst lika kul!

Vad sägs om att hänga med elefanterna på rymdäventyr tillplaneterna Gigantus, Kubus, Numerus och Alfabetus? MataGlassmonstret med Geoglassar? Hjälp Magnus leta korvar i labyrintenså kanske Fyraxmonstret släpper honom ur sina klor... Men detklurigaste av alltihop måste nog ändå vara att lära Brasse Vänster/ Högerkörning, så att han äntligen kan få sitt körkort... Magnusvill inte ha vågor i håret, fixa läckan tillsammans med Brasse,2-kroken, Z-vinkeln och dom andra rören. Vad säger du, vågar dukasta dig in i Magnus och Brasses knasiga, luriga, finurliga världEN GÅNG TILL? Man vet ju aldrig vad som kan hända där..

Övningar med E, F, H, J, K, L, N, P, Q, S, T, U, X, Ö, 1, 2, 4,6 & 8.

Systemkrav PC: Win 98 / 2000 / XP / VISTA (Fungerar även tillmånga nya datorer.), Pentium, 133 MHz. CD-ROMspelare 8x ellersnabbare, 12 MB internminne.

Macintosh: Power PC-processor, System 7.6.1 eller senare,Cd-romspelare 8x eller snabbare, 12 MB internminne.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Saxat från recension på Reclandet där spelet fick betyget5 av 6: Fem myror är fler än fyra elefanter, andra delenSveriges första spelgala hölls i dagarna och innebar en stor succéför första delen av Fem myror är fler än fyra elefanter. Det vardet enda program som vann i två klasser. Programmet blev valt tillårets bästa barnspel och till årets svenska spel. Tidigare sammadag blev den andra delen av Fem myror är fler än fyra elefanterfärdig och programmet finns snart ute i butikerna. Jag och minfamilj hade det stora nöjet att få vara med på releasepartyt ochdär träffade vi Magnus och Brasse. Till en början var detta gamlaradarpar faktiskt tveksamma till att medverka i ett CD-romspel. Nu,när hela projektet med två CD-romprogram rotts i land, är dom dockmycket nöjda med resultatet. Givetvis är dom jätteglada över attdet gamla konceptet, med Brasse som skolpojke och Magnus som denmer kunnige lärartypen, håller än. Att det håller tycker inte jagär så konstigt eftersom greppet är tidlöst.

En klassiker med andra ord.

Så till recensionen av programmet. Att göra ett datorprogram aven så populär TV-serie som Fem myror är fler än fyra elefanter kanbädda för en försäljningssuccé. Samtidigt kan det vara vanskligt.Om inte arvet från TV-serien vårdas ömt kan programmet floppa.Många av köparna är föräldrar som själva sett TV-serien som små. Nuköper dom programmet till sina egna barn. Detta i hopp om attbarnen på ett lekfullt sätt skall lära sig, precis som dom självagjorde en gång i tiden tack vare TV-serien. Programmet möts alltsåav stora förväntningar. Eftersom den första delen fick god kritikså blir förväntningarna ännu större. Och visst uppfyller programmetalla högt ställda förväntningar. Mina tre barn har kört programmetflitigt dom senaste dagarna. Till och med nioåringen gillarprogrammet. Detta trots att programmet riktar sig till lite yngrebarn. Med humor och värme övar barnen bokstäver och siffror samtlite annat smått och gott. Det finns relativt många övningar ochdom är ganska skiftande i sitt slag vilket ökar programmetslivslängd. En gemensam nämnare är att de tekniskt sett är relativtenkelt gjorda. Det gör dock inget eftersom spelen ger barnen mycketspelglädje. Samtidigt lär sig barnen en hel del, vilket närmast fårses som en dröm för oss föräldrar.

Omdöme: Andra delen av Fem myror är fler än fyra elefanterhåller lika hög standard som den första delen. Det är ett roligtoch samtidigt pedagogiskt spel som ger många timmars underhållning.Får man önska ännu fler CD-romspel med Magnus och Brasse?

Objektsnr 628361005

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:49

Fem Myror är fler än fyra elefanter Del 2 / PCspel <----

Pris

95 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 532 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?