Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad original CDask.
* Spelet är ett antal år gammalt men håller fortfarande.
* Omfattande pappersmanual på 64 sidor medföljer.

Saxat från recension på nätet bär spelet fick betyget 9 av 10:

Earth 2150
Ett av de finaste exemplen på ett spel i klassisk RTS-stil som vi har sett på flera år.

Begreppet "full 3D RTS" har varit ett modeord som används av många spelutgivare under de senaste åren, men ingen har riktigt kunnat klara av det - förrän nu. Med Earth 2150 ser det ut som om Topware och Mattel Interactive äntligen fått till det, och lagt till mycket mer än bara en vacker 3D-terräng till RTS-blandningen. Och medan Earth 2150 är det bästa 3D RTS vi har sett på många år, är detta en fördjupad spel för hardcorefans av strategispel som söker efter en återgång till den klassiska RTS-känslan.

Så vad gör Earth 2150 så intressant? Till att börja det är inte bara så lätt att du har ett enda mål i Earth 2150. Nej, nej mina kära läsare. Istället har du en uppsättning övergripande kampanjmål samt individuella måluppdrag.

Handling
Fram till år 2150 har befolkningen på jorden delats upp i tre separata fraktioner; företagsamma men lata United Civilized States (UCS), den konventionella Eurasian Dynasty (ED) och tekniskt avancerade men ändå relativt lilla Lunar Corporation (LC). Även om såväl UCS och ED nöjer sig med att leva på ytan av jorden, koloniserade medlemmarna i LC månen för många år sedan för att undkomma det jordbundna förtrycket. Tja som av en händelse... ...snurrar nu Jorden av sin axel och är på väg mot solen och också månen dras med. Jösses, kan inte LC någonsin få en lugn stund? De tre fraktionerna har nu 183 dagar att fly Jorden och upprätta en bas på Mars, om de vill rädda sin civilisation. Life's a bitch, huh?

Så hur ska du göra för att uppnå detta mål? Tja, som jag nämnde tidigare är ditt mål att undkomma jordytan eller månen för att undvika att bli en del av den största kärnreaktionen i solsystemet. Detta innebär att du måste få ihop tillräckligt med kapital för att transportera ditt folk till Mars. För UCS och ED, är detta en svår uppgift och du måste samla in minst 1.000.000 krediter innan jorden rasar in i solen. Eftersom LC är mer tekniskt skickliga än UCS och ED, har de bara samla ihop 500.000. Visst, det är hälften så mycket, men det är fortfarande lite av ett problem eftersom det innebär att de måste resa tillbaka till jordytan för att göra lite gammaldags gruvdrift.

Det finns sex typer multiplay i Earth 2150:
* Uncle Sam
Ingen anledning att oroa sig för att samla resurser här. Du börjar med en tilldelning av krediter och du får en stadig ström av pengar i hela spelet. Den första att utplåna alla ur tävlingen blir segrare.
* Tjäna Pengar
Precis som namnet antyder, är målet med spelet är att samla in så mycket pengar som möjligt på kortast tid.
* Kill 'Em All
Ja, du gissade rätt. En vanlig deathmatch med alla funktioner aktiverade.
* Arena
En annan variant av deathmatch. Arena är bara en ren toe-to-toe battle utan baser, resurser eller forskning.
* Förstör Konstruktioner
En av favoriterna här på IGNPC. Det är som Kill 'Em All fast ditt mål är att förstöra alla dina motståndares byggnader. Detta kan gå fult till, och den har också flest pre-gamealternativ som gruvdrift på / av och olika segervillkor.
* Hide-n-Seek
En annan favorit, Hide-n-Seek liknar fånga flaggan, förutom att du bara behöver röra en motståndares flagga för att få ett poäng. Du kan dock räkna med att flaggan kommer att vara kraftigt försvarad.

Totalt var vi imponerade av hur jämnt enheterna var balanserade i multiplay med tanke på hur olika de tre fraktionerna känns i enspelarläget och ingen fraktion har en klar fördel över de andra, även om ED kan vara förödande i en head-on attack.
Earth 2150 är en lysande strategispel som verkligen använder 3D-terräng till fullo ...men det är inte för casual gamers. Du måste vara villig att investera tid i Earth 2150 för att lära dig spela på ett effektivt sätt. Ja, det kommer ta ett tag att bemästra, men dess djup och elegans, mer än att betalar tillbaka för den tid du investerat. Earth 2150 ett av de finaste exemplen på ett klassiskt RTS-stilspel jag har sett i år, och jag ser fram emot mer av Topware i framtiden.

Bestående attraktionskraft
Med tre mycket distinkta fraktioner, ett omfattande kampanjläge och flera multiplaylägen kommer Earth 2150 säkerligen att tillfredsställa strategifans en lång, lång tid. Det är nästan för mycket här...

Great
(9 Av 10)

Systemkrav:
Win 95/98 (Funkar även till många nya datorer.)
PII 400 MHz

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628361239

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:53

Earth 2150 för hardcorefans av strategispel PC / NY <----

Pris

29 kr
Annonsen är avslutad

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?