Beskrivning

Massive Assault - Strategifans KOLLA in detta spel!

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad originalask av DVD-typ.

Massive Assault

Ta kommandot över "Free Nations Union"-styrkor och besegra den hemliga alliansen "Phantom League" på en av sex avlägsna planeter .Rebellerna beslutade att ta makten på jorden genom att först erövrarymdkolonierna som ger viktiga energiresurser till FNU. Kriget för global dominans kommer utspela sig på kontinenter , till sjöss och i luften. Led dina divisioner, flottor och luftskvadroner mot de som vågar hota vår frihet och demokrati!

Spelet använder Wargaming.nets högpresterande 3D-motor som ger revolutionerande utseende och känsla för turbaseradeglobal-scalespel.

Gameplayet är smidig och lätt att lära sig .

Spelet innehåller det ursprungliga politiska systemet och bevarar intriger genom hela kriget. Varje sida har en massaallierade länder, okända för fienden. Hemliga pakter kan bildas och ge trupper när som helst, och därmed överraskande förskjuta maktbalansen i en viss region.

Spelet utspelar sig i en dynamisk strategisk miljö, där din framgång kan vända fler gånger till det bättre eller sämre.
Och om du slutligen vinner, kommer du känna att segern mycketknappt stals från käkarna av ett nederlag. Det hemliga-alliansen-konceptet ger oändliga omspelsmöjligheter- varje spelfördelning av hemliga allierade är helt annorlunda, så du kommer aldrig att ha två likadana spel, och du ställs inför unika strategiska situationer. Du kommer att behöva ta till de eviga principerna för krigföring, såsom :

* användning av terrängfördelar
* outflanking-förflyttningar och envelopment
* truppkoncentration inom området där huvudstriden sker
* skära av fiendens försörjningsleder
* screening manövrar
* gerillataktik och sabotage

När du befriar kontinenterna , kommer du att delta i stora sjölandsättningar och du kommer att lära dig att bestämma överhangarfartygsgrupper, ge artilleri stöd och möta andra icke-triviala utmaningar .

Systemkrav
Minimum:
Windows XP (Funkar även till många nya datorer.)
600 MHz CPU x86 compatible
256 MB RAM
650MB Hard drive space

Saxat från recension på nätet där spelet fick högt betyg 8,5 av10:

Massive Assault från Tri Synergy är ett turbaserat strategispel som utspelar sig några hundra år i framtiden .I spelet har du tillgång till en massa futuristiska fordon när du gör ditt bästa för att spränga dina fiender på sex olika planeter .

Spelets höga tempo och fina grafik gör att spelet nästan verkarvara ett Real - Time Strategy spel, trots att allt är turbaserat .Även om det inte är så oerhört djupt, börturbaserade-strategispelfans hitta ett mycket lättillgängligt och beroendeframkallande strategispel i Massive Assault .

Berättelsen är typisk för ett futuristiskt strategispel, och är som följer : två olika stridande fraktioner, det Phantom League(skurkarna) och Free-Nations-Unionen kämpar över sex planeter som befunnits vara rika på resurser .
Du har kontroll över den Free-Nations-Unionen, och därför måste du slåss med Shadow Clique för att få full kontroll över planeterna själv .

Spelet är turbaserat, och gjort mycket bra i detta avseende. Massive Assault:s gameplay mycket lätt att lära. De flesta människor som normalt tycker att turbaserade strategispel är långsamma, besvärliga och svåra bör inte ha dessa problem med att spela Massive Assault. Men det är inte samma som att säga att Massive Assault är lätt .

Under spelets gång måste du lära dig att anpassa dig till dina fienders attackmönster och offra trupper när det behövs och sånt som kräver att du har ett ganska stark koll på gameplaymekaniken. Men att komma dit är inte svårt och gränssnittet är ganska enkelt.

Massive Assault är ett bra tillägg till den tur-baseradestrategi-genren, och erbjuder en lätt-att-lära tufft-att-bemästragränssnitt och fartfyllda spel som inte släpar och laggar .Strategifans skulle göra klokt i att kolla in detta spel.

Gameplay: 8,5
Spelet är lätt att lära sig, men ändå tuff att bemästra. Med snabbaction känns det lite som en RTS, även om det inte är det.
Spelet har också stor nytta av olika typer av markenheter med unika förmågor, vilket gör det till en snygg varierad spelupplevelse.

Grafik: 8.5
Massive Assault har en mycket färgstark grafisk presentation, som påminner om sådana klassiska spel som Giants : Citizen Kabuto. Markenheterna är snyggt detaljerade, miljöerna är färgstarka och levande, och explosionseffekterna är bra gjorda.

Ljud: 8.0
Musiken är lämplig för ett futuristiskt strategispel, med en
variation av technolåtar och krigsmarscher. Ljudet är klart och de få delarna av röstskådespeleri görs mycket väl.

Svårighetsgrad: Medium

Koncept: 8.5
Handlingen är ganska genomsnittlig men gränssnittet är enkelt och lättillgänglig, vilket är en sällsynt sak för turn - baseradestrategispel.

Multiplayer 8.0
Massive Assault turbaserade spel funkar snyggt i multiplayerarenan eftersom spelmekaniken känns väldigt mycket som ett djupt brädspel som Risk eller schack .

Totalt : 8.5
Massive Assaults gameplay är enkelt att förstå, men svårt atterövra och viktigast av allt, väldigt beroendeframkallande .Handlingen är snabb och intensiv, vilket gör att spelet känns somen RTS vid vissa tidpunkter.

Strategifans SKA kolla in detta spel!

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628361320

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:55

Massive Assault - Strategifans KOLLA in / PC spel / NYTT

Pris

24 kr
Annonsen är avslutad

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?