Beskrivning

Sid Meier's SimGolf ger dig chansen att sköta och utveckla din egen golfanläggning.

  • Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i en originalask.
  • Spelet är i mycket bra skick.
  • Pappersmanual medföljer.

Sim Golf är tack vare ett originellt upplägg trots allt et fantastiskt roligt spel som räcker i många många timmar.

Det trevliga med spelet är att det i första hand inte går ut på att spela golf, det är skapandet av ett golfimperium som är poängen. I början har du bara ett landområde och ett klubbhus, och det är upp till dig att snickra ihop fairways, greener, stigar och faciliteter till den ultimata golfanläggningen. Alltihop kostar givetvis pengar och det är någonting du har ganska skralt om i början. Grunderna för att bygga en bana är löjligt enkel, man väljer vad man vill bygga från en meny och placerar ut på sin tomt. Det kluriga är att komponera en bana som dina besökare gillar. Och ju bättre du tillfredsställer dina kunder desto mer kan du ta ut i banavgift, vilket ger dig pengar till kassan att förbättra din bana ytterligare.

Så fort du har öppnat ditt första hål börjar glada golfare strömma till för att testa din nya anläggning. Nu gäller det att vara uppmärksam på vad det säger och hur de reagerar på banorna, de har många olika krav för att vara nöjda. Blir det köer vidutslagsplatsen är det läge att hyra en grabb som står och skyndar på latmaskarna lite, börjar spelarna klaga på maskrosiga greener bör du omedelbart fixa en trädgårdsmästare som kan ta hand om härket.
Utöver detta kommer det krävas allt från bolltvättautomater tillrestauranger med inte allt för stora mellanrum. Ju större och bättre golfbana du har desto fler faciliteter får du bygga.
Blir dina spelare nöjda med anläggningen så blir de medlemmar i din klubb, och är du en riktig lyckans guldgosse köper en kändis ett hus vid banan.

För att kunna bli en golfmogul måste även du själv kunna spelagolf. Du kommer nämligen få diverse utmaningar från både nybörjare och proffs som vill gå en runda med dig. Det finns även en hel delpengar med i bilden, speciellt om du lyckas locka dit en storturnering med prispengar. Att själv spela på banan är ungefär likaenkelt som att bygga den. Man väljer från ett antal fördefinierade slag och hur långt man vill slå. Ju mer övning du har desto större är chansen att bollen går dit du vill. Det låter kanske enkelt men det är det faktiskt inte.

Sim Golf är på alla sätt och vis ett mycket underhållande spel. Det är en fin balans mellan att ha för få möjligheter till att allt blir ett administrativt helvete, men Sim Golf hittar precis rättnivå. Det gäller både själva banbyggandet, banunderhållet och golfspelandet. Det är dessutom riktigt snyggt. Är ni missnöjda med sommarens golfsäsong kan jag varmt rekommendera Sid Meier´s SimGolf.

Features:
* Skapa ditt eget golfparadis - Bygg den ultimata golfanläggningen från scratch till en femstjärnig anläggning med egenflygplats.
* Skörda det du sått - Prova dina egenhändigt designade golfbanor när de små simmarna utmanar dig från en runda
* Skapa din egen drömbana - Designa världens mest utmanande banor iså skiftande miljöer som parker, öken, tropiska skogar mm mm.
* Få din anläggning i att växa - Anordna turneringar, säljmedlemskap och locka de rika och berömda att köpa hus på din anläggning.
* Anordna turneringar - Initiera och genomför turneringar där du som golfpro möter andra golfpron med en stor summa pengar i vinstpotten.

Systemkrav:
Win 95/98/ME/2000/XP (Fungerar även till många nya datorer.)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628362811

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 15:22

Sid Meier´s Sim Golf / Bygg egen golfbana /PC-spel <----

Såld för

110 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?