Beskrivning

Säljer nu större delen av min samling, passa på att fynda. Samfraktar givetvis, köp fler och spara fraktkostnad.

(Lägger upp flera annonser utifrån samma mall.) Samtliga är testade och fungerar. För skick se bilder! Alla bilder är på det aktuella objektet. Men tveka inte att kontakta mig vid ev. frågor.

Denna auktion gäller:

Discworld II (2) Mortality Bytes! (a.k.a. Missing presumed...!?) i PC "bigbox" till Windows 95, Dos 6.0+ Komplett med manual, skivor och garantikort/notes, i stor fin låda. Utgivet 1996 av Psygnosis. Skivorna har några små märken, vilka är svåra att fånga på bild, men spelar fint i min läsare. Kartongen är i väldigt fint skick, frånsett en liten komprimerings defekt i nedre vänstra hörnet. Manualen ser ut att vara oläst, men har också ett litet veck på framsidan, i nedre hörnet, och några små skav på pärmens baksida. Överlag i väldigt fint skick. Men se bilder för egen uppfattning. Fler bilder kan också ordnas vid intresse.

Fantastiskt spel som utspelar sig i Terry Pratchets Discworld univers med härlig grafik, rolig dialog och mycket bra röstskådespeleri av bl.a. Monty Python legendaren; Eric Idle.

Se även in mina övriga auktioner för möjlighet till samfrakt. Ansvarar inte för distributörs hantering, men skickar väl packat och spårbart med Schenker.

Objektsnr 631552839

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 15:27

Discworld II Mortality Bytes! PC BigBox, CD-ROM mycket fint skick!

Såld för

900 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

super_sonic

Linköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

266 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?